Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Hyundai Motor, SK σχετικά με τη δημιουργία κοινοπραξίας μπαταρίας στις Η.Π.Α.

Hyundai Motor, SK σχετικά με τη δημιουργία κοινοπραξίας μπαταρίας στις Η.Π.Α.

Η Hyundai Motor and Battery Maker SK είναι σε συνομιλίες για να δημιουργήσει μια κοινοπραξία μπαταρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τις πηγές του Reuters.


Σύμφωνα με την ELEC, η κοινή επιχείρηση θα εκμεταλλευτεί ένα εργοστάσιο παραγωγής μπαταρίας ηλεκτρικού οχήματος (EV), ενδεχομένως στην Αλαμπάμα ή τη Γεωργία, όπου η Hyundai Motor έχει ήδη ένα εργοστάσιο και το SK έχει μπαταρίες στη Γεωργία, ανέφεραν πηγές. εργοστάσιο.

Αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα επισκεφθεί τη Νότια Κορέα στις 21 Μαΐου και αναμένεται να ανταποκριθεί στους προέδρους των κορεατικών ομίλων όπως η Samsung, η SK, η Hyundai Motor και η LG. Αναμένεται ότι η Hyundai Motor και η SK θα ανακοινώσουν σχέδια για τη δημιουργία κοινοπραξίας μπαταρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εφημερίδα σημείωσε ότι η Hyundai σχεδιάζει να δαπανήσει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Αλαμπάμα για να φτιάξει ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει την παραγωγή του Santa Fe Hybrid στις Η.Π.Α. τον Οκτώβριο και το Genesis GV70 τον Δεκέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να προμηθεύσει περισσότερες μπαταρίες στο κράτος. Η Hyundai Motor ανακοίνωσε προηγουμένως τη δημιουργία εταιρικής σχέσης μπαταρίας με την LG Energy Solutions.