Σπίτι > Νέα > Huawei αγώνα πίσω; Αγωγή κατά των τελευταίων περιορισμών της FCC την επόμενη εβδομάδα

Huawei αγώνα πίσω; Αγωγή κατά των τελευταίων περιορισμών της FCC την επόμενη εβδομάδα

Σύμφωνα με μια έκθεση της Wall Street Journal, οι άνθρωποι που έχουν εξοικειωθεί με το θέμα αποκάλυψαν ότι η Huawei αποφάσισε να αντιστρέψει την απόφαση της αμερικανικής ομοσπονδιακής επιτροπής επικοινωνιών την περασμένη εβδομάδα να απαγορεύσει στους φορείς τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν το Ταμείο Γενικής Υπηρεσίας για την αγορά υπηρεσιών και εξοπλισμού από την Huawei και τη ZTE.

Η Huawei προετοιμάζεται να μηνύσει την απόφαση, η οποία αποτελεί μέρος της πρόκλησης της Huawei στις Ηνωμένες Πολιτείες να περιορίσει τις δραστηριότητές της.

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, δήλωσαν ότι η Huawei αναμένεται να καταθέσει αγωγή στο New Orleans Fifth Circuit Court of Appeal την επόμενη εβδομάδα και θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Shenzhen.

Εννοείται ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των Ηνωμένων Πολιτειών (FCC) εξέδωσε απόφαση που απαγορεύει στους φορείς εκμετάλλευσης να χρησιμοποιούν ομοσπονδιακά κεφάλαια επιχορήγησης για την αγορά εξοπλισμού Huawei και ZTE στις 22. Επιπλέον, η επιτροπή ψήφισε να συστήσει στους αμερικανούς αερομεταφορείς να αφαιρέσουν και να αντικαταστήσουν και τις δύο συσκευές από τα υπάρχοντα δίκτυά τους.

Αναφέρεται ότι η Huawei και η ZTE θα έχουν στη διάθεσή τους 30 ημέρες για να αμφισβητήσουν τον προσδιορισμό του «κινδύνου εθνικής ασφάλειας» της FCC. Εάν οι δύο εταιρείες προβάλουν αντιρρήσεις, η απαγόρευση μπορεί να τεθεί σε ισχύ σε 120 ημέρες.

Στις αρχές του 23ου αιώνα, η Huawei εξέδωσε δήλωση σχετικά με αυτό το ψήφισμα, εκφράζοντας την αντίθεσή της και τονίζοντας ότι η απόφαση της FCC βασίζεται σε μονόπλευρη πληροφόρηση και παρερμηνεία της κινεζικής νομοθεσίας. "Χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, η Huawei θεωρείται ότι συνιστά εθνική απειλή για την ασφάλεια, όχι μόνο παραβίαση. Η αρχή της δίκαιης νομοθετικής διαδικασίας είναι επίσης ύποπτη για παραβίαση του νόμου".

Εννοείται ότι ήδη από τον Μάρτιο, η Huawei μήνυσε την αμερικανική κυβέρνηση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Τέξας, ισχυριζόμενος ότι το τμήμα 889 του Αμερικανικού Νόμου περί Άδειας Εθνικής Άμυνας για το έτος 2019 παραβίασε το Σύνταγμα των ΗΠΑ ζητώντας από το δικαστήριο να καθορίσει αυτόν τον περιορισμό πωλήσεων κατά της Huawei Η ρήτρα ήταν αντισυνταγματική και διατάχθηκε να απαγορευτεί οριστικά η εφαρμογή του περιορισμού.