Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Huawei P30 αποσύρει την αποστολή της αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών Q2

Η Huawei P30 αποσύρει την αποστολή της αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών Q2

  Η ανάπτυξη των smartphone παγκοσμίως έχει επιβραδυνθεί, αλλά οι αποστολές της Huawei έχουν κερδίσει τη Apple για να πηδήξουν στη δεύτερη θέση, επιδεικνύοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η τελευταία σειρά της σειράς P30 της Huawei έχει παρουσιαστεί επίσημα και έχει λάβει μεγάλη προσοχή από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο Huawei P30 πρωτοπορεί στο Παρίσι στα τέλη Μαρτίου, εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή Kirin 980 και 10 φορές υβριδικό ζουμ, λειτουργικές προδιαγραφές απευθείας στο iPhone της Apple. Το αεροσκάφος αναμένεται να εισαχθεί στις αρχές Απριλίου, ενώ τα μέλη της αλυσίδας εφοδιασμού ημιαγωγών της Huawei αναμένεται να αρχίσουν να τραβούν τα εμπορεύματα το δεύτερο τρίμηνο και η απόδοση αναμένεται να ωφεληθεί.


Τα νέα κινητά τηλέφωνα της Huawei P30 και P30 Pro χρησιμοποιούν 7 νανόμετρα από την πιο προηγμένη διαδικασία, γεγονός που αυξάνει την πυκνότητα των τρανζίστορ Kirin 980 κατά 1,6 φορές, επιτρέποντας στην Huawei να ξεκινήσει τον κινητήρα τεχνητής νοημοσύνης Hi AI 2.0, - σε διπλή NPU (μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων).

Λαμβάνοντας υπόψη την αναγνώριση εικόνας ως παράδειγμα, ο ρυθμός αναγνώρισης εικόνων ανά λεπτό της προηγούμενης γενιάς Kirin 970 ήταν 2.000 και ο Kirin 980 αυξήθηκε στα 4.500. Το Hi AI 2.0 μπορεί να υποστηρίξει τη φυσική αναγνώριση του περιγράμματος και της στάσης του σώματος και μπορεί να εκτελέσει επεξεργασία βίντεο για την επίτευξη ακριβούς pixel. Επίπεδο διαίρεσης.

Εκτός από τον επεξεργαστή, η σειρά P30 διαθέτει επίσης εκπληκτικά χαρακτηριστικά κάμερας, τρεις κύριους φακούς και έναν φακό TOF, που είναι η πρώτη ναυαρχίδα της Huawei για τα τέσσερα φακούς. Το P30 Pro χρησιμοποιεί ένα τυπικό φακό 40 megapixel και έναν φακό εξαιρετικής ευρυγώνιας γωνίας 20 megapixel. 8 εκατομμύρια pixels πέντε φορές τηλεσκοπικό κεφάλι, 10 φορές υβριδικό ζουμ συγκρίσιμο με τη λειτουργία τηλεσκόπιο.

Επιπλέον, η σειρά P30 υποστηρίζει επίσης την ασύρματη φόρτιση και την υπερφορτωμένη φόρτιση 40W.

Ο κλάδος εκτιμά ότι το P30 Pro θα μεταφέρει περίπου 4 εκατομμύρια έως 6 εκατομμύρια μονάδες φέτος, γεγονός που θα οδηγήσει στη μεταφορά των σχετικών προμηθευτών εξαρτημάτων. Η TSMC, η Wanghong, η Υποκατάστημα της Νότιας Ασίας, η Riyueguang Investment Control, η Huatong, η Xinxing, η Jingji, η Hon Hai, η Da Liguang και η Yaguang ανήκουν στους δέκα πρώτους "δικαιούχους P30" στην αγορά.

Το κινητό τηλέφωνο της Huawei είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή Kirin 980 της HiSilicon, χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη διαδικασία 7ΜΜ της TSMC και θα κυκλοφορήσουν νέα προϊόντα από διάφορους πελάτες της TSMC. Η λειτουργία αναμένεται να αυξηθεί ανά τρίμηνο.

Η οικονομική έκθεση της Huawei πέρυσι ήταν φωτεινή και πρόσφατα συνέβαλε ενεργά στην κατασκευή αποθέματος για να αντιμετωπίσει τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ και η αλυσίδα εφοδιασμού αναμένεται να ωφεληθεί.