Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Huawei Hisilicon δεν μείωσε ούτε μία παραγγελία, η επιχείρηση χυτηρίου της εταιρείας TSMC εξακολουθεί να είναι καυτή

Η Huawei Hisilicon δεν μείωσε ούτε μία παραγγελία, η επιχείρηση χυτηρίου της εταιρείας TSMC εξακολουθεί να είναι καυτή

Ο νέος ιός της κορώνας φοβάται ότι θα συνεχίσει να επηρεάζει την παγκόσμια αλυσίδα της τεχνολογικής βιομηχανίας, αλλά από το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους, οι δραστηριότητες της TSMC για τη χύτευση πλακιδίων δεν επηρεάστηκαν καθόλου.

Σύμφωνα με την Digitimes, η ταϊβανέζικη εταιρεία σχεδιασμού IC αποκάλυψε ότι οι βραχυπρόθεσμες παραγγελίες της TSMC δεν έχουν χαλαρωθεί, και ακόμη και όταν οι πελάτες συρρικνώσουν τις παραγγελίες, μπορούν να δουν άλλους πελάτες να συνθέτουν. Η παραγγελία του προμηθευτή τσιπ δεν θα αλλάξει μέχρι να εμφανιστεί μια καθαρή ενέργεια για την παροχή εντολών στον τελικό πελάτη.

Αυτό περιλαμβάνει το Huawei Hisilicon. Οι εταιρείες ημιαγωγών της Ταϊβάν που είναι εξοικειωμένες με τα συστήματα Huawei και Hisilicon αποκάλυψαν ότι η ανώτερη διοίκηση της Huawei αποφάσισε να συνεχίσει να αυξάνει το επίπεδο των αποθεμάτων chip χωρίς καμία μείωση. Ως εκ τούτου, τουλάχιστον κατά το πρώτο τρίμηνο, Huawei είναι απίθανο να κάνει παραγγελίες.

Σε απάντηση στην επίδραση της επιδημίας, η Huawei ανακοίνωσε επίσης επίσημα τη λειτουργική της κατάσταση. Το Reuters ανέφερε ότι η Huawei δήλωσε ότι επανέλαβε την παραγωγή προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των καταναλωτικών προϊόντων και του εξοπλισμού χειριστή, και ότι η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά. Οι περισσότερες από τις επαναλαμβανόμενες εργασίες παραγωγής βρίσκονται σήμερα στο Dongguan, Guangdong. Και άλλοι εγχώριοι κατασκευαστές τσιπ, όπως η Changjiang Memory και η SMIC, έχουν επίσης διατηρήσει ή επαναλάβουν την παραγωγή και τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, η Tongfu Microelectronics, ένας από τους προμηθευτές της Huawei και το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο συσκευασίας και δοκιμών της Κίνας, εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι στην τρέχουσα σειρά συσκευασίας και δοκιμής ο επεξεργαστής Godson της Κίνας Kelonson για δορυφορική πλοήγηση, Huawei για σταθμούς βάσης και 5G επικοινωνίες Τα τσιπ και άλλα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν όπως έχει προγραμματιστεί.