Σπίτι > Νέα > Η Hon Hai μπορεί να κερδίσει το 70% των νέων παραγγελιών συναρμολόγησης iPhone, η απόδοση του Q4 φτάνει σε νέα υψηλά επίπεδα

Η Hon Hai μπορεί να κερδίσει το 70% των νέων παραγγελιών συναρμολόγησης iPhone, η απόδοση του Q4 φτάνει σε νέα υψηλά επίπεδα

Στις 28 Ιουλίου, το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε ότι οι νέες αποστολές iPhone της Apple ενδέχεται να καθυστερήσουν. Οι εμπιστευτικοί του κλάδου πιστεύουν ότι η απόδοση του Hon Hai στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα καταλήξει και θα πηδήξει. Στο τέταρτο τρίμηνο, μετά τις νέες παραγγελίες συναρμολόγησης iPhone και κονσόλας παιχνιδιών, η απόδοση αναμένεται να είναι τριμηνιαία. Αυξήθηκε περισσότερο από 60%, φθάνοντας στο ιστορικό υψηλό μιας σεζόν.

Ανυπομονούμε για τη λειτουργική απόδοση της Hon Hai κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, οι εμπιστευτικοί της βιομηχανίας επεσήμαναν ότι παρόλο που η κυκλοφορία του νέου iPhone ενδέχεται να καθυστερήσει, αναμένεται ότι η Hon Hai θα εξακολουθεί να μπορεί να αναλάβει πάνω από το 70% των νέων παραγγελιών συναρμολόγησης iPhone 5G . Μεταξύ αυτών, η Hon Hai θα γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής OEM συναρμολόγησης για το νέο iPhone 5G 6,7 ιντσών. Το μοντέλο 6,1 ιντσών θα αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 70% του OEM συναρμολόγησης και θα μοιράζεται παραγγελίες για το μοντέλο 5,4 ιντσών με το Pegatron.

Επιπλέον, οι εμπιστευτικοί του κλάδου επεσήμαναν επίσης ότι εκτός από το νέο iPhone, οι πωλήσεις ιαπωνικών κονσολών παιχνιδιών θα ανακάμψουν επίσης έντονα το τέταρτο τρίμηνο, κάτι που θα βοηθήσει τις δραστηριότητες του Hon Hai να αυξηθεί σημαντικά το τέταρτο τρίμηνο.

Κοιτώντας μπροστά στο τρέχον έτος, οι εμπιστευτικοί του κλάδου προβλέπουν ότι η συνολική απόδοση του Hon Hai φέτος έχει την πιθανότητα να ξεπεράσει τα 5,2 τρισεκατομμύρια NT $, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους θα υπερβούν τα 101 δισεκατομμύρια NT και το καθαρό κέρδος ανά μετοχή θα υπερβεί τα 7,3 NT $.

Πριν από αυτό, η Luxshare Precision εξαγόρασε τη Wistron για να εισέλθει στην επιχείρηση χύτευσης συναρμολόγησης iPhone, η οποία πιστεύεται ότι έχει κάποιο αντίκτυπο στο Hon Hai. Ωστόσο, οι προαναφερθέντες εμπιστευτικοί του κλάδου επεσήμαναν ότι η Hon Hai εξακολουθεί να έχει πλεονεκτήματα στις δυνατότητες τεχνολογίας περιβλήματος και συσκευασίας Εκτιμάται ότι από το τρέχον έτος έως το επόμενο έτος 2021, η Hon Hai θα εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 70% των παραγγελιών συναρμολόγησης iPhone και είναι ο κύριος προμηθευτής χυτηρίου συναρμολόγησης iPhone. σταθερός.

Οι πηγές εφοδιαστικής αλυσίδας αποκάλυψαν ότι λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή που προκλήθηκαν από τη συνεχιζόμενη κρίση στη δημόσια υγεία, η κυκλοφορία των προϊόντων της Apple φέτος ενδέχεται να καθυστερήσει και αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, υπήρξαν πολλές φήμες που υποδηλώνουν ότι το iPhone θα καθυστερήσει, αλλά η Apple ενδέχεται να συνεχίσει να λανσάρει όλα τα iPhone τον Σεπτέμβριο, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο πραγματικός χρόνος αποστολής του iPhone είναι πιθανό να είναι αργότερα από το αναμενόμενο.