Σπίτι > Νέα > Τα μάρκες Hisilicon πωλούνται στο κοινό, τα σημεία αυτά έχουν συνθλίψει εντελώς τους ανταγωνιστές τους

Τα μάρκες Hisilicon πωλούνται στο κοινό, τα σημεία αυτά έχουν συνθλίψει εντελώς τους ανταγωνιστές τους

Πρόσφατα, οι ειδήσεις της δημόσιας πώλησης των chips της Huawei Hisilicon προκάλεσαν ανησυχία στη βιομηχανία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Jiwei.com, ένας εγχώριος βιομηχανικός πελάτης έχει ολοκληρώσει σχετικές δοκιμές στα chips του Hisilicon και έχει φτάσει σε στρατηγική συνεργασία με το Hisense. Οι εμπιστευματοδόχοι του κατασκευαστή μίλησαν για τα πλεονεκτήματα των πωλήσεων chip της Hisilicon από τα ακόλουθα σημεία:

1. Αξιόπιστη προμήθεια. Οι εμπλεκόμενοι παρατήρησαν ότι όταν η TI είχε αρχικά επιλέξει να προμηθεύσει, το άλλο μέρος ζήτησε να αρχίσει η ποσότητα παραγγελιών σε 10Κ και η εντολή να πληρωθεί πλήρως σε μετρητά και να διακανονιστεί σε δολάρια ΗΠΑ. Επιπλέον, η TI θα αποσταλεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 6-8 μήνες. Σε αντίθεση, Hisilicon, η σειρά μόνο πρέπει να αρχίσει στα 0,5K, και όλα είναι σε απόθεμα.

Δεύτερον, η τιμή είναι φθηνή. Εμπιστευματοδότες έχουν αποκαλύψει ότι η τιμή που δίνεται από το Hisilicon είναι περισσότερο από 50% χαμηλότερη από την TI.

Τρίτον, η διαδικασία είναι πιο προηγμένη. Ο εμπιστευτικός ισχυρισμός δήλωσε οτι σε σύγκριση με τη διαδικασία της ΤΙ, η προηγμένη διαδικασία της Hisilicon ανήκει στην "κυλινδρική γενιά". Επομένως, τα προϊόντα Hisilicon έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα όσον αφορά τις λειτουργίες και τις επιδόσεις.

"Με βάση το περιβάλλον του κινεζικού κινήματος Sino-U.S., Αναγκάζοντας τους κινέζους κατασκευαστές να στραφούν σε εγχώριες μάρκες, η HiSilicon εκμεταλλεύτηκε επίσης την τάση", δήλωσε ο εμπιστευματοδόχος. Προηγουμένως, δεν υπήρχε επιλογή. Τα προϊόντα HiSilicon μπορούν πλέον να πωληθούν στο κοινό. Οι επιχειρήσεις που προσανατολίζονται στην παραγωγή απλά "αγαπούν την Huawei".

Ο εμπιστευματοδόχος επεσήμανε επίσης ότι στο παρελθόν το τσιπ των ΗΠΑ έπρεπε να υποφέρει και ότι η σταθερότητα και η απόδοση άλλων εγχώριων κατασκευαστών τσιπ δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικές. Αποκάλυψε ότι επέλεγε έναν εγχώριο κατασκευαστή για να προμηθεύσει και, λόγω της κακής σταθερότητας, κατέβαλε πάνω από ένα εκατομμύριο μετά την πώληση. Επί του παρόντος, τα προϊόντα Hisilicon έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά τη σταθερότητα.

Ο Gu Wenjun, επικεφαλής αναλυτής της Core Research, επεσήμανε: "Εάν η Hisilicon επίσης διαθέτει τσιπ, ειδικά τυποποιημένα τσιπ όπως διαχείριση ενέργειας και RF, θα έχει σίγουρα μεγάλο αντίκτυπο στις εταιρείες σχεδιασμού σε συναφείς τομείς. Η μάζα του Hisense είναι Το τεράστιο πλεονέκτημα τιμής από πλευράς εργασίας, συσκευασίας και άλλων δαπανών μπορεί να καταστήσει δύσκολη την αντιμετώπιση πολλών ανταγωνιστών. "

Εξυπακούεται ότι η Shanghai Hisilicon, η οποία ιδρύθηκε τον περασμένο Απρίλιο, θα πουλήσει τα προϊόντα τσιπ της στην ανοικτή αγορά. Από την άλλη πλευρά, η Shenzhen Hisilicon είναι υπεύθυνη για την παροχή τσιπ στην μητρική της εταιρεία.