Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Έχει πολλαπλές ανακαλύψεις απόδοσης! Το Qorvo εγκαινιάζει τον ενισχυτή ισχύος ευρείας ζώνης TGA2962

Έχει πολλαπλές ανακαλύψεις απόδοσης! Το Qorvo εγκαινιάζει τον ενισχυτή ισχύος ευρείας ζώνης TGA2962

Η Qorvo®, Inc. (Nasdaq: QRVO), κορυφαίος προμηθευτής λύσεων RF σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, υποδομής, αεροδιαστημικής και άμυνας, εισήγαγε σήμερα τον ισχυρότερο ενισχυτή ισχύος (PA) παγκοσμίως, το TGA2962. Το Qorvo εισήγαγε σήμερα αυτόν τον ενισχυτή ισχύος ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές επικοινωνίας και εφαρμογές δοκιμών, με αρκετές επιδόσεις: μπορεί να παρέχει κορυφαία ισχύ 10 W RF και 13dB μεγάλο κέρδος σήματος και αποδοτικότητα 20-35%. Αυτός ο συνδυασμός δίνει στους σχεδιαστές συστημάτων την ευελιξία που χρειάζονται για να βελτιώσουν την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματος, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των στοιχείων, το αποτύπωμα και το κόστος.

Ο Roger Hall, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Λύσεων Υψηλών Επιδόσεων της Qorvo, δήλωσε: "Το Qorvo έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στον ευρυζωνικό τομέα με το TGA2962, το οποίο όχι μόνο επεκτείνει την περιοχή συχνοτήτων αλλά και ενισχύει άλλες επιδόσεις. να παράσχει έναν τέτοιο Ενισχυτή Ενέργειας με ισχύ εξόδου, εύρος ζώνης, απόδοση ισχύος και μεγάλο κέρδος σήματος. "

Το TGA2962 είναι κατασκευασμένο από την εξαιρετικά αξιόπιστη τεχνολογία επεξεργασίας νιτριδίου του γαλλίου (GaN) QGaN15 της Qorvo με κορυφαίες δυνατότητες στον κλάδο. Επιπλέον, βελτιώνεται η συνάρτηση ενσωμάτωσης στοιχείων και το μεγάλο κέρδος σήματος 13dB υποστηρίζει τη χρήση ενός μικρού ενισχυτή οδηγού, ο οποίος μειώνει περαιτέρω το μέγεθος της συσκευής. Αυτή είναι μια καλή λύση για εφαρμογές που πρέπει να βελτιώσουν το μέγεθος, το βάρος, την ισχύ και το κόστος (SWAP-C).

Ο Eric Higham, διευθυντής προηγμένων υπηρεσιών εφαρμογών ημιαγωγών και προηγμένων υπηρεσιών αμυντικού συστήματος στη στρατηγική Analytics, δήλωσε: "Η ισχυρή αύξηση της ζήτησης για εφαρμογές επικοινωνιών θα τροφοδοτήσει επίσης τον κινητήρα ανάπτυξης GaN.

Οι επιλέξιμοι πελάτες έχουν τώρα το TGA2962 ευρυζωνικό 10 W GaN PA die με τις ακόλουθες προδιαγραφές.


Το Qorvo προσφέρει το μεγαλύτερο και πιο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων GaN-on-SiC του κλάδου για να βοηθήσει τους πελάτες να αυξήσουν σημαντικά την αποδοτικότητα και το λειτουργικό εύρος ζώνης. Τα προϊόντα Qorvo χαρακτηρίζονται από υψηλή πυκνότητα ισχύος, μικρό μέγεθος, εξαιρετικό κέρδος, υψηλή αξιοπιστία και ώριμη τεχνολογία. Η μαζική παραγωγή ξεκίνησε ήδη από το 2000.