Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Μεγάλη αλλαγή! Μεγάλη προσαρμογή των στελεχών της AMD

Μεγάλη αλλαγή! Μεγάλη προσαρμογή των στελεχών της AMD

  Η AMD ανακοίνωσε νέο γύρο οργανωτικής αναδιάρθρωσης υψηλού επιπέδου στις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα λόγια του Διευθύνοντος Συμβούλου Su Zifeng, θα συμβάλει στην συσσωμάτωση της εταιρικής ηγεσίας της AMD, στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της αγοράς και στην αύξηση του μεριδίου αγοράς.


Ο πρώην διευθυντής τεχνολογίας CTO Mark Papermaster έχει διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στην προαγωγή της ηγετικής θέσης στον τομέα της τεχνολογίας και της εκτέλεσης του οδικού χάρτη και έχει προωθηθεί ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος (Executive VP) και ΚΟΤ.

Η επιχείρηση των κέντρων δεδομένων αναπτύσσεται έντονα. Η Forrest Norrod, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του κέντρου δεδομένων και του τμήματος ολοκληρωμένων λύσεων, θα είναι υπεύθυνος για όλα τα προϊόντα των κέντρων δεδομένων της AMD, συμπεριλαμβανομένης της CPU και της GPU.

Ο Darren Grasby, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Marketing, θα ηγηθεί της εμπορίας όλων των προϊόντων, των καναλιών και των περιοχών σε όλο τον κόσμο και προηγουμένως ήταν υπεύθυνος για τις πωλήσεις κατασκευαστών και καναλιών PC σε όλο τον κόσμο.

Ο Sandeep Chennakeshu συμμετέχει στην AMD ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πληροφορικής και Γραφικών Υπολογιστών, όπου οδηγεί επιχειρήσεις υψηλής απόδοσης PC, gaming και ημι-εξατομικευμένες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για ανώτερος εμπειρογνώμονας στον κλάδο των ημιαγωγών, έμπειρο, καλά διοικούμενο, με βαθιά γνώση συστημάτων και λογισμικού και έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως η Ericsson, η Freescale, η Sony και η Blackberry.

Επιπλέον, ο ανώτερος διευθυντής προϊόντων της AMD, James Prior έφυγε μετά από σχεδόν έξι χρόνια αποτελεσματικότητας. Προσωπικά είπε ότι θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια. Το 2019, θα φροντίσει την οικογένειά του και θα απολαύσει τη ζωή του. Φυσικά, θα εργαστεί σκληρά, αλλά δεν αποκάλυψε τους λόγους για την αναχώρησή του και το επόμενο βήμα.