Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Goertech βοηθά την Qualcomm να κυκλοφορήσει στον κόσμο τον πρώτο σχεδιασμό 5G XR αναφοράς

Η Goertech βοηθά την Qualcomm να κυκλοφορήσει στον κόσμο τον πρώτο σχεδιασμό 5G XR αναφοράς

Η Qualcomm Technologies, Inc. ανακοινώνει τον πρώτο σχεδιασμό αναφοράς για την εκτεταμένη πραγματικότητα (XR) με δυνατότητα 5G στον κόσμο. Αυτός ο σχεδιασμός αναφοράς βασίζεται στην πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon ™ XR2 και σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την GoerTek Corporation (εφεξής Goertech) για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση, εμβάπτιση και διαδραστικότητα.

Αυτός ο σχεδιασμός αναφοράς έχει 2 φορές την απόδοση των υφιστάμενων προϊόντων CPU / GPU, 4 φορές τη βελτίωση του εύρους ζώνης βίντεο, 6 φορές τη βελτίωση της ανάλυσης και 11 φορές τη βελτίωση της απόδοσης του AI. Επιπλέον, ο σχεδιασμός αναφοράς υποστηρίζει έως και επτά κάμερες, δύο από τις οποίες είναι προσανατολισμένες προς την υποστήριξη της παρακολούθησης των ματιών και από τις τέσσερις προς τα έξω κάμερες, χρησιμοποιούνται δύο κάμερες RGB για να υποστηρίξουν την εμπειρία MR και οι άλλες δύο κάμερες χρησιμοποιούνται για υποστήριξη την εμπειρία MR. Παρακολούθηση του Υπουργείου. Η παρακολούθηση προσώπου και χείλους μέσω της 7ης κάμερας ή η παρακολούθηση της λαβής μέσω της 7ης μονόχρωμης κάμερας επιτρέπει στους εταίρους να εφαρμόζουν διαφοροποιημένα σχέδια μέσω διαφορετικών επιλογών κάμερας.

Η GoerTek είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές και κατασκευαστές λύσεων στον κόσμο στον κλάδο XR. Εισήλθε στο πεδίο XR το 2012 και έχει μεγάλη εμπειρία στην παροχή οπτικών λύσεων ακριβείας συμπεριλαμβανομένου του οπτικού σχεδιασμού, των οπτικών καλουπιών και της ανάπτυξης οπτικών εξαρτημάτων. Λύσεις, καθώς και υπηρεσίες ενιαίας εξυπηρέτησης για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή της εικονικής πραγματικότητας VR, της ανάμεικτης πραγματικότητας MR και των προϊόντων augmented reality.