Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η παγκόσμια κατάταξη στον τομέα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας: το αποκλειστικό 37,2% της Κίνας, το πρώτο στον κόσμο

Η παγκόσμια κατάταξη στον τομέα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας: το αποκλειστικό 37,2% της Κίνας, το πρώτο στον κόσμο

Σύμφωνα με την έκθεση των κορεατικών μέσων ενημέρωσης, η "Έκθεση Ανάλυσης Τάσης Παραγωγής στην Κύρια Βιομηχανία Ηλεκτρονικής Βιομηχανίας" δείχνει ότι στην παγκόσμια κατάταξη της παγκόσμιας ηλεκτρονικής βιομηχανίας, η Κίνα αντιπροσώπευε το 37,2%, οι ΗΠΑ κατέταξαν 12,6% και η Νότια Κορέα 8,8%. Τρίτη θέση.

Σύμφωνα με την έκθεση, το μεγαλύτερο ποσοστό της ηλεκτρονικής βιομηχανίας της Κίνας είναι τα προϊόντα που σχετίζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αντιπροσωπεύοντας το 34,2%. το μεγαλύτερο μερίδιο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο εξοπλισμός ασύρματης επικοινωνίας, που αντιπροσωπεύει το 32,3%. Η Νότια Κορέα είναι ηλεκτρονικά συστατικά, που αντιπροσωπεύουν το 77,3%.

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, οι κορεατικές εταιρείες έχουν επιτύχει τις υψηλότερες επιδόσεις τα τελευταία χρόνια με την υπερ-ευημερία των ημιαγωγών παγκόσμιας μνήμης το 2017 και το 2018, ενώ η κορεατική βιομηχανία ηλεκτρονικών έχει επίσης ανέλθει στην τρίτη θέση στον κόσμο. Ωστόσο, σε σύγκριση με την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η εξάρτηση της Νότιας Κορέας από τους ημιαγωγούς είναι πολύ υψηλή και ευάλωτη στις διαταραχές. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ιαπωνία περιορίζει τις εξαγωγές στη Νότια Κορέα και η κορεατική βιομηχανία ηλεκτρονικών προϊόντων επηρεάστηκε σημαντικά.

Ένα σχετικό άτομο από την Ένωση Ηλεκτρονικής Προώθησης Ηλεκτρονικής και Πληροφορίας και Επικοινωνίας της Κορέας δήλωσε ότι η Νότια Κορέα χρειάζεται τη δεύτερη και την τρίτη Samsung για να βγει. Κρίνοντας από την επιτυχημένη εμπειρία της Κίνας, πολλές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα εγκαθιστούν εργοστάσια στην Κίνα, γεγονός που αποτελεί σημαντικό λόγο για τη διατήρηση του αριθμού ένα στον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.