Σπίτι > Νέα > Γερμανικά στοιχεία λιανικής: Οι πωλήσεις της AMD CPU τον Ιούλιο διπλασιάστηκαν

Γερμανικά στοιχεία λιανικής: Οι πωλήσεις της AMD CPU τον Ιούλιο διπλασιάστηκαν

Το Mindfactory.de είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λιανοπωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία. Παρόλο που το καθεστώς πωλήσεων της CPU δεν αντικατοπτρίζει τις παγκόσμιες πωλήσεις προϊόντων AMD / Intel, μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει ορισμένες τάσεις της αγοράς.

Πρόσφατα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Mindfactory, ο επεξεργαστής RYZEN3000 έγινε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της Mindfactory μετά την επίσημη κυκλοφορία του στις 7 Ιουλίου. Διπλασίασε τις πωλήσεις και τις πωλήσεις του τον Ιούνιο.

Παρόλο που η CPU της AMD ξεπέρασε την Intel στο Mindfactory για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πωλήσεις της AMD και της Intel στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ διαφορετικές λόγω της χαμηλότερης μέσης τιμής.

Αλλά όταν ο επεξεργαστής RYZEN3000 κυκλοφόρησε στην αγορά, η ισορροπία αυτή έσπασε. Πρώτον, οι πωλήσεις της AMD αντιπροσώπευαν το 79% των συνολικών πωλήσεων της CPU τον Ιούλιο (RYZEN3000 αντιπροσώπευαν περισσότερο από το ήμισυ αυτών). Όσον αφορά τις πωλήσεις, η AMD έφτασε και στα τρία. Περισσότερο από δύο φορές.

Με άλλα λόγια, η AMD αντικατέστησε τις πωλήσεις και τις πωλήσεις με την εξαιρετική απόδοση του RYZEN3000.

Χάρη σε αυτό, από τον Ιούλιο, οι πωλήσεις και οι πωλήσεις της CPU της Mindfactory αυξήθηκαν σημαντικά.