Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η GSMA ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει το 2020 MWC Shanghai

Η GSMA ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει το 2020 MWC Shanghai

Το Mobile World Congress (MWC2020) που είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου ακυρώθηκε λόγω της επιδημίας COVID-19. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το 2020 MWC Shanghai ακυρώθηκε επίσης λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας.

Σήμερα, η GSMA εξέδωσε δήλωση λέγοντας ότι με βάση την πρόσφατα ανακοίνωση της κινεζικής κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή συγκεντρώσεων και εκθέσεων μεγάλης κλίμακας, καθώς και ανησυχίες σχετικά με την παγκόσμια επιδημία COVID-19, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και άλλες σχετικές περιστάσεις, η Η GSMA θα ακυρώσει το 2020 MWC Shanghai.

Το παρακάτω είναι η αρχική ανακοίνωση:

Δήλωση της GSMA για το 2020 MWC Shanghai

17 Απριλίου 2020: Με βάση την ανακοίνωση που ανακοίνωσε πρόσφατα η κινεζική κυβέρνηση σχετικά με την αναστολή συγκεντρώσεων και εκθέσεων μεγάλης κλίμακας, καθώς και τις ανησυχίες σχετικά με την παγκόσμια επιδημία COVID-19, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και άλλους σχετικούς όρους, η GSMA θα ακυρώσει την 2020 MWC Σαγκάη. Η υγεία και η ασφάλεια είναι οι σημαντικότερες εκτιμήσεις μας. Σε αυτό το πλαίσιο, η GSMA έχει διατηρήσει στενή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και υπηρεσίες και έχει συμβουλευτεί υπηρεσίες υγείας. Η GSMA θα εξετάσει το ενδεχόμενο διοργάνωσης περιφερειακών συνεδρίων και εκδηλώσεων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και θα επικοινωνήσει και θα συντονίσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες της κυβέρνησης και της υγείας σε κατάλληλους χρόνους και χώρους. Θα καθορίσουμε αργότερα τη σκοπιμότητα της νέας ρύθμισης.

Από τότε που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για Κινητά στην Κίνα, η GSMA παρείχε με επιτυχία μια πλατφόρμα επικοινωνίας για παγκόσμιες βιομηχανίες, κυβερνήσεις, υπουργούς, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, φορείς και ηγέτες της βιομηχανίας στην ευρεία οικολογική αλυσίδα. Η MWC Shanghai έχει επίσης εξελιχθεί σε μια τριήμερη διεθνή έκθεση και προσέλκυσε στελέχη και συνεργάτες από βιομηχανίες και ένα ευρύ φάσμα κάθετων βιομηχανιών.

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τη βιομηχανία φέτος και να προετοιμαζόμαστε για το 2021 MWC Shanghai. Για τις τελευταίες πληροφορίες του GSMA, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.