Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Ξένα μέσα ενημέρωσης: Για την Ινδία, η απαγόρευση της Huawei δεν είναι εφικτή λύση

Ξένα μέσα ενημέρωσης: Για την Ινδία, η απαγόρευση της Huawei δεν είναι εφικτή λύση

Σύμφωνα με μια έκθεση από τον ιστότοπο των ΗΠΑ Quartz Finance στις 26 Αυγούστου, παρόλο που υπάρχουν ειδήσεις ότι η κυβέρνηση Modi ζήτησε από ινδικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών να αποφύγουν τη χρήση εξοπλισμού από κινεζικές εταιρείες όπως η Huawei και η ZTE στο μέλλον, οι περισσότερες εταιρείες στην ινδική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών έχουν ήδη υποστεί σοβαρές απώλειες. Οι άνθρωποι ανησυχούν για το αν η ινδική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών μπορεί να επιβιώσει χωρίς κινεζικό εξοπλισμό.

Η Sonam Chandhwani, συνεργάτης της KS Law Firm στη Βομβάη, δήλωσε: «Μπορεί να μην είναι βιώσιμη επιλογή να χάσετε γίγαντες όπως η Huawei και η ZTE».

Σύμφωνα με αναφορές, η ινδική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις Huawei και ZTE, κυρίως επειδή αυτές οι δύο εταιρείες είναι πιο προσιτές σε σύγκριση με άλλες επιλογές.

Στην Ινδία, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Huawei προέρχεται από την επιχείρηση εξοπλισμού δικτύου 4G και οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ινδίας, η India Telecom και η Vodafone Creative, είναι οι πελάτες της. Μαζί, αυτές οι δύο εταιρείες αντιπροσωπεύουν το 55% της ινδικής αγοράς ασύρματων τηλεπικοινωνιών.

Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες της ZTE περιλαμβάνουν την ινδική κρατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Περίπου το 40% του δικτύου 3G της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Ινδίας κατασκευάζεται από τη ZTE.

Η έκθεση επεσήμανε ότι αυτές οι δύο κινεζικές εταιρείες είναι το κλειδί για τις φιλοδοξίες 5G της Ινδίας. Το 2018, η ινδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και η Huawei διεξήγαγαν την πρώτη δοκιμή δικτύου 5G στην Ινδία. Νωρίτερα φέτος, η Vodafone Creative ανακοίνωσε τη δημιουργία συνεργασιών με Huawei, ZTE, Ericsson και Nokia για τη διεξαγωγή δοκιμών 5G.

Ο Chandhwani είπε: "Με χαμηλές τιμές, εγχώριες επενδύσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια αποπληρωμής, η Huawei άφησε ένα σημάδι στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Η ινδική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών χρειάζεται εταιρείες όπως η Huawei για να την βοηθήσει να απαλλαγεί από το status quo."

Στο τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου, η Vodafone Creative είχε ζημιά 254,6 δισεκατομμυρίων ρουπιών (περίπου 26,87 δισεκατομμύρια γιουάν - σημείωμα αυτού του ιστότοπου) και η Indian Telecom είχε ζημιά 159,33 δισεκατομμύρια ρουπίες (περίπου 16,54 δισεκατομμύρια γιουάν - αυτό το καθαρό σημείωμα).

Επιπλέον, η Telecom India και η Vodafone Creative οφείλουν τεράστια ποσά στην κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να επιδεινώσει την οικονομική τους κατάσταση.

Σύμφωνα με την έκθεση, ορισμένοι πιστεύουν ότι εκτός από την Reliance Gonow, αυτές οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ινδία μπορεί αργά να κινούνται προς την προοπτική υψηλού χρέους και χρεοκοπίας. Η άσκηση πίεσης σε αυτούς για να μείνουν μακριά από τους κινέζους προμηθευτές θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι, εκτός από τις κινεζικές εταιρείες, άλλες επιλογές για εξοπλισμό δικτύου ινδικών τηλεπικοινωνιών περιλαμβάνουν τη Samsung της Νότιας Κορέας, τη Σουηδία Ericsson και τη Nokia της Φινλανδίας. Ο Ankit Malhotra, αναλυτής της Conte Point Research, δήλωσε ότι αυτές οι εταιρείες δραστηριοποιούνται ήδη στην Ινδία, αλλά η στροφή τους εντελώς "μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερο κόστος προμηθειών και να μειώσει την ανταγωνιστικότητα στο χώρο 5G".

Επιπλέον, ορισμένοι λένε ότι η Huawei είναι ανώτερη από την ποιότητα όλων των ανταγωνιστών.

Ο Sunil Mittal, βετεράνος της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών της Ινδίας και πρόεδρος της Indian Telecom Corporation, δήλωσε το 2019: "Τα προϊόντα της Huawei έχουν γίνει πολύ καλά τα τελευταία 10 ή 12 χρόνια, και μπορώ να πω με ασφάλεια σήμερα ότι τα προϊόντα τους τουλάχιστον στο Τα πεδία 3G και 4G που έχουμε βιώσει, είναι πολύ καλύτερα από την Ericsson και τη Nokia. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει και τις τρεις μάρκες προϊόντων. "