Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Το FocalTech οδηγεί τις τιμές της IC πάνω από 10%, τα έσοδα του Φεβρουαρίου φθάνουν στο νέο υψηλό για την ίδια περίοδο

Το FocalTech οδηγεί τις τιμές της IC πάνω από 10%, τα έσοδα του Φεβρουαρίου φθάνουν στο νέο υψηλό για την ίδια περίοδο

Ο κατασκευαστής σχεδίασης IC FocalTech επωφελήθηκε από τα κύρια προϊόντα, τα ολοκληρωμένα έργα εισαγωγής IDC (IDC) συνεχίζουν να επεκτείνονται, σε συνδυασμό με την αύξηση της ζήτησης της IDC στην αγορά, η αλυσίδα εφοδιασμού αποκάλυψε ότι τα προϊόντα IDC της FocalTech φέτος το πρώτο τρίμηνο πλησίασε το ήμισυ του περυσινού επιπέδου, ενώ η χωρητικότητα του χυτηρίου είναι σφιχτή. Η αγορά ανέφερε ότι τα αποσπάσματα προϊόντων της IDC από την FocalTech έχουν αυξηθεί κατά 5% -10%.

Το FocalTech δεν ανταποκρίνεται στις παραγγελίες και τις τιμές των προϊόντων. Απαντά μόνο. Φέτος, η τάση ανάπτυξης της αγοράς IDC καθιερώνεται. Οι δραστηριότητες του FocalTech δεν επηρεάζονται από την επιδημία της νέας πνευμονίας και τα έσοδα του Φεβρουαρίου ανήλθαν σε 913 εκατομμύρια γιουάν (NT $, The same below), ένα υψηλό ρεκόρ κατά την ίδια περίοδο, μια ετήσια αύξηση 1,11 φορές, τα σωρευτικά έσοδα της πρώτης δύο μήνες του τρέχοντος έτους 1.758 δισεκατομμύρια γιουάν, με ετήσια αύξηση 92,3%.

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία επεσήμαναν ότι η παραγωγική ικανότητα του παραγωγού χυτοσιδήρου άρχισε να σφίγγει το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους, γεγονός που προκάλεσε επίσης προσφορά και ζήτηση από την IDC. Η αγορά έχει εξαπλωθεί ότι από τον Ιανουάριο, η FocalTech έχει αυξήσει τις τιμές των προϊόντων σε ανταπόκριση στις διαφορετικές προδιαγραφές της IDC, αύξηση περίπου 5% ~ 10%, οι άνθρωποι στη βιομηχανία είναι αισιόδοξοι που θα οδηγήσουν το δεύτερο τρίμηνο της λειτουργίας του FocalTech και το κέρδος, ότι οι δραστηριότητες της FocalTech θα προκαλέσουν διψήφιους τριμηνιαίους ρυθμούς ανάπτυξης.

Το IDC είναι το σημαντικότερο προϊόν της FocalTech, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 50% των εσόδων. Οι αποστολές IDC συνεχίζουν να αυξάνονται φέτος. Με την εισαγωγή των νέων προϊόντων Mux 1: 6 FHD, έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αναμένεται να είναι γρήγορο. Για να αυξηθεί η διείσδυση στην αγορά, οι εμπλεκόμενοι κλάδοι εκτιμούν ότι το μερίδιο των εσόδων της IDC στο FocalTech φέτος αναμένεται να αυξηθεί στο 60%.

Η FocalTech επεσήμανε ότι παρά το κλείσιμο των πόλεων στην ηπειρωτική Κίνα, με τη θετική βοήθεια της συνεχούς επέκτασης του κύριου προγράμματος εισαγωγής προϊόντων IDC και της εισαγωγής νέων προϊόντων των προδιαγραφών Mux 1: 6 σε μεγάλους αριθμούς, οι αποστολές τον Φεβρουάριο αυξήθηκαν τον Ιανουάριο, ενώ τα IC ICs, τα IC ICS και άλλα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τις επιπτώσεις εκτός εποχής και οι αποστολές έχουν μειωθεί ελαφρά από τον Ιανουάριο, αλλά συνολικά έχουμε μια θετική εικόνα των λειτουργιών.

Σύμφωνα με την αλυσίδα εφοδιασμού, ο ανταγωνιστής της FosunTech, Synopsys, πούλησε την κινεζική επιχείρηση IDC πέρυσι για να δώσει κινεζικό κεφάλαιο, με αποτέλεσμα την κενή θέση στην αγορά. (FocalTech) ήταν λιγότερο από 20% πέρυσι. Ωστόσο, το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τη μεγάλη αύξηση των αποστολών IDC, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε ραγδαία και σήμερα βρίσκεται κοντά στο 30%.