Σπίτι > Νέα > Η First Solar εγκαταλείπει την επιχείρηση EPC, εστιάζοντας στην τεχνολογία εξαρτημάτων

Η First Solar εγκαταλείπει την επιχείρηση EPC, εστιάζοντας στην τεχνολογία εξαρτημάτων

Ο αμερικανικός παραγωγός εξαρτημάτων ταινιών FirstSolar δημοσίευσε πρόσφατα πληροφορίες που θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και την πώληση της τεχνολογίας των εξαρτημάτων Series6, ακολουθούμενη από τη χρήση αξιόπιστων συνεργατών EPC τρίτων μερών για την εξυπηρέτηση των σχεδίων της αγοράς των ΗΠΑ αντί να το κάνετε μόνοι σας.

Η απόφαση αυτή δεν θα επηρεάσει τα έργα που έχουν κατασκευαστεί και σχεδιάζονται για παράδοση φέτος, αλλά θα ενισχύσει τη θέση και την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας ως κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών μονάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η FirstSolar επεκτείνει την ικανότητά της να καλύψει τις ανάγκες των εξαρτημάτων της σειράς 6 και το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να εισέλθει στην παραγωγή στις αρχές του 2020 με σωρευτική επένδυση ύψους περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Μόλις κατασκευαστεί, το νέο εργοστάσιο του Οχάιο θα φέρει τη χωρητικότητα Series6 της εταιρείας στα 5,4 GW / έτος και θα το καταστήσει τον μεγαλύτερο κατασκευαστή φωτοβολταϊκών μονάδων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή η αλλαγή αντικατοπτρίζει επίσης τη μετατόπιση της τεχνολογίας εξαρτημάτων σε κατασκευαστικά στοιχεία μεγάλης κλίμακας.

Αυτή η μετατροπή του FirstSolar θα επηρεάσει περίπου 100 υπαλλήλους που θα εγκαταλείψουν την εταιρεία σε διαφορετικά στάδια της διαδικασίας και θα λάβουν υποστήριξη αποζημίωσης και επανένταξης.