Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Επιδημιολογικό εμπόδιο, η ορμή ανάπτυξης της κορεατικής κατασκευής ημιαγωγών θα συρρικνωθεί

Επιδημιολογικό εμπόδιο, η ορμή ανάπτυξης της κορεατικής κατασκευής ημιαγωγών θα συρρικνωθεί

Το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap ανέφερε ότι από το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, η βιομηχανία κατασκευής ημιαγωγών ως το οικονομικό κέντρο της Chungbuk έχει βγει σταδιακά από την ύφεση, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, αυτή η τάση βελτίωσης θα συρρικνωθεί κάτω από την επιδημία του νέου ιού της κορώνας.

Σύμφωνα με την «Περιφερειακή Οικονομική Έκθεση» που εξέδωσε η έδρα της Chungcheongbuk-do της Κορέας στην 30ή του περασμένου έτους, η παραγωγή ημιαγωγών του περασμένου έτους στην περιοχή Chungbuk μειώθηκε λόγω της υπερπροσφοράς της μνήμης flash NAND, η οποία προκάλεσε μείωση της τιμής το πρώτο εξάμηνο του έτους. %).

Οι εξαγωγές ημιαγωγών παρουσίασαν επίσης αρνητική ανάπτυξη καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους λόγω της πτώσης των μοναδιαίων τιμών. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, η πτώση το τέταρτο τρίμηνο υποχώρησε στο 23,1%. Μεταξύ αυτών, η μείωση μειώθηκε σημαντικά το Δεκέμβριο (-10,2%), και στη συνέχεια μεταβλήθηκε σε 2,2% από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, η ανάλυση της Τράπεζας της Κορέας αναφέρει ότι εάν η πρόσφατη παγκόσμια οικονομική επιδείνωση λόγω της εξάπλωσης του νέου ιού στεφάνης και της επιβράδυνσης της παγκόσμιας πραγματικής οικονομίας, όπως η Κίνα, θα συρρικνωθεί η ζήτηση μνήμης flash NAND, η πρόοδος της βιομηχανίας κατασκευής ημιαγωγών Chungbuk μπορεί να είναι περιορισμένη.

Οι παρατηρητές δήλωσαν ότι λόγω ανησυχιών ότι η εξάπλωση του νέου ιού κορώνας σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να προκαλέσει αστάθεια στις προμήθειες των ημιαγωγών, οι κατάντη βιομηχανίες έχουν αυξήσει τη ζήτηση για να εξασφαλίσουν την απογραφή και η ζήτηση για διακομιστές SSDs έχει επίσης αυξηθεί. Με βάση αυτό, είναι απίθανο να συμβεί η κατάσταση της απότομης συρρίκνωσης της ζήτησης.

"Εάν η επιδημία σταθεροποιηθεί για να εξαλείψει τις αρνητικές επιπτώσεις, η παραγωγή ημιαγωγών στην περιοχή Chungbuk θα συνεχίσει να διατηρεί την τρέχουσα τάση ανάπτυξης", δήλωσε ο Kim Kwang-min, πρόεδρος της έδρας Chungbuk της Τράπεζας της Κορέας. Πρόσθεσε επίσης: "Με την αυξανόμενη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI), της 5G και άλλων νέων τεχνολογιών που σχετίζονται με την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η ζήτηση για ημιαγωγούς αποθήκευσης είναι πιθανό να επεκταθεί ταυτόχρονα. Καθώς αυξάνονται οι μέσες τιμές πώλησης, οι εξαγωγές ημιαγωγών μπορεί επίσης να παρουσιάζουν έντονη ανάπτυξη. "