Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της Broadcom! Η Intel αποκτά την εκκίνηση του τσιπ Web Barefoot

Σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της Broadcom! Η Intel αποκτά την εκκίνηση του τσιπ Web Barefoot

Η Intel αποκτά την εκκίνηση του τσιπ Web Barefoot Networks Inc. για να ανταγωνιστεί καλύτερα με την Broadcom ενισχύοντας ταυτόχρονα την τεχνολογία chip Barefoot.

Ο ιστότοπος Barefoot δείχνει ότι το Barefoot ιδρύθηκε το 2013 από τον καθηγητή Nick McKeown του Πανεπιστημίου του Stanford και προσέλκυσε γρήγορα τις επενδύσεις. Πριν η Intel υλοποιήσει την εξαγορά, η Barefoot είχε λάβει επενδύσεις από το Alphabet, Ali, Tencent, Goldman Sachs και άλλους.

Αν και η Intel είναι ήδη ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τσιπ υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη στιγμή δεν παράγει τσιπ που διαχειρίζονται τις επικοινωνίες μέσω Ethernet. Αυτή η τεχνολογία chip χρησιμοποιείται ευρέως για τη σύνδεση μεγάλων δικτύων υπολογιστών και διακομιστών. Επί του παρόντος, αυτό το πεδίο τσιπ δικτύου κυριαρχείται από την Broadcom.

Η εξαγορά, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Intel Navin Shenoy, δήλωσε ότι τα δεδομένα έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν τον πολλαπλασιασμό των δεδομένων που υποστηρίζει την ανάγκη για αναλυτική υπολογιστική ισχύ και την ανταλλαγή συστημάτων δικτύου στο κέντρο δεδομένων.

Η Shenoy ανέφερε ότι η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί το τρίτο τρίμηνο και είπε ότι θα συνεχίσει να μειώνει τις τιμές για να επιτύχει την αξία της.

Η τεχνολογία του Barefoot ξεχωρίζει από άλλα τσιπ Ethernet χάρη στην ευελιξία της τεχνολογίας: οι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν το τσιπ ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους για το τσιπ, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση του τσιπ.

Τους τελευταίους μήνες, η Intel έχει έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στην τεχνολογία δικτύων.

Η συμφωνία του Barefoot δείχνει ότι ο CEO της Intel, Bob Swan, είναι πρόθυμος να μεταφέρει την Intel σε μια άγνωστη περιοχή, προκειμένου να επιδιώξει περισσότερα έσοδα στη μεγαλύτερη συνολική αγορά.

Καθώς η Intel κυμαίνεται στο βασικό της chip business, η Intel προσπαθεί να βρει νέα σημεία ανάπτυξης. Μετά την αγορά πολλών μάρκες πέρυσι, οι μεγάλες εταιρίες υπολογιστών σύννεφων έχουν σταματήσει να αγοράζουν νέες μάρκες φέτος, γι 'αυτό και οι πωλήσεις των τσιπ δεδομένων των κέντρων δεδομένων της Intel υποχώρησαν για πρώτη φορά το πρώτο τρίμηνο. Τον Απρίλιο, η Intel αναθεώρησε επίσης τα έσοδά της φέτος από τις προηγούμενες προβλέψεις ύψους 71,5 δισ. Έως 69 δισ. Δολαρίων.