Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Το κέρδος της Dell Q3 αυξήθηκε κατά 68%, χάρη στην έντονη ζήτηση δύο μεγάλων επιχειρήσεων

Το κέρδος της Dell Q3 αυξήθηκε κατά 68%, χάρη στην έντονη ζήτηση δύο μεγάλων επιχειρήσεων


Σύμφωνα με το Reuters, η Dell ανέφερε πρόσφατα αύξηση κατά 68% των τριμηνιαίων λειτουργικών κερδών, επειδή η έντονη ζήτηση για διακομιστές και εξοπλισμό δικτύου μείωσε τις πωλήσεις ασθενών PC και η μείωση της πίεσης της αλυσίδας εφοδιασμού βοήθησε τον έλεγχο του κόστους. Ωστόσο, η πρόβλεψη του Q4 ήταν συντηρητική, χαμηλότερη από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Οι ειδήσεις ανέφεραν ότι χάρη στη βελτίωση της αλυσίδας εφοδιασμού, η οποία μείωσε την πίεση που ασκείται από την αύξηση των εξαρτημάτων και των εμπορευμάτων και τα μέτρα για τη μείωση των δαπανών, όπως η παγωμένη εξωτερική πρόσληψη, τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας Q3 αυξήθηκαν κατά 68%. Το τμήμα Solutions Infrastructure, το οποίο περιλαμβάνει διακομιστές, συσκευές αποθήκευσης και υλικό δικτύου, τα έσοδα Saw αυξάνονται κατά 12 % το τρίτο τρίμηνο σε 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Λόγω της αδύναμης ζήτησης PC, οι πωλήσεις Q3 μειώθηκαν κατά 6% στα 24,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αλλά υπερέβησαν τα αναμενόμενα 24,54 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Επιπλέον, η Dell συμφώνησε πρόσφατα να διευθετήσει μια αγωγή που σχετίζεται με την απόκτηση της VMware, μιας εταιρείας λογισμικού, με 1 δισεκατομμύριο δολάρια, η οποία μείωσε επίσης το καθαρό κέρδος της Dell Q3.

Για την πρόβλεψη αυτού του τριμήνου, ο Tom Sweet, επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της Dell, δήλωσε ότι οι πωλήσεις του Q4 από τον Ιανουάριο θα ανέρχονται στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά οι αναλυτές κατά μέσο όρο αναμενόταν 24,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, δήλωσε ότι επειδή η οικονομική αβεβαιότητα έχει επηρεάσει τον κλάδο της τεχνολογίας των πληροφοριών, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η επερχόμενη χρήση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Gartner, οι παγκόσμιες αποστολές PC μειώθηκαν κατά περισσότερο από 19% το τρίτο τρίμηνο, η μεγαλύτερη πτώση από τότε που οι αναλυτές της βιομηχανίας άρχισαν να παρακολουθούν τον δείκτη στα μέσα της δεκαετίας του '90.