Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι τιμές DRAM είναι ανοδικές, οι κατασκευαστές της Ταϊβάν βρίσκονται υπό πίεση

Οι τιμές DRAM είναι ανοδικές, οι κατασκευαστές της Ταϊβάν βρίσκονται υπό πίεση

Το πρακτορείο έρευνας αγοράς τεχνολογίας TrendForce κυκλοφόρησε την τελευταία έκθεση χθες (18), αναθεωρώντας την πρόβλεψη αποστολών διακομιστή για αυτό το τρίμηνο, από την αρχική εκτίμηση της τριμηνιαίας πτώσης 0,8% σε τριμηνιαία πτώση 4,9%, με αποτέλεσμα ένα DRAM με υποστηρικτική τιμή . Η πίεση της πτώσης των τιμών αυξάνεται και οι συμβάσεις αναμένεται να μειωθούν κατά περίπου 5% αυτό το τρίμηνο. Οι κατασκευαστές που σχετίζονται με τη μνήμη όπως οι Nanya, Winbond, ADATA, Apacer και Team Group θα έχουν πίεση λειτουργίας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η TrendForce επεσήμανε ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, λόγω της πανδημίας COVID-19, η οποία προωθούσε απομακρυσμένες εφαρμογές, τα κέντρα δεδομένων αύξησαν τη ζήτηση για προμήθειες διακομιστή, γεγονός που οδήγησε σε αυξημένη ζήτηση για χρήση διακομιστή και τυπική προμήθεια DRAM. Οι τιμές των διακομιστών και του τυπικού DRAM ήταν ακόμη σε άνοδο.

Ωστόσο, η τελευταία έρευνα της TrendForce διαπίστωσε ότι σε απάντηση της επιδημίας και της αβεβαιότητας του συνολικού οικονομικού περιβάλλοντος, οι περισσότερες εταιρείες έχουν μετατοπίσει τις αγορές διακομιστών τους από κεφαλαιουχικές δαπάνες σε λειτουργικές δαπάνες εστιάζοντας στην ενοικίαση υπηρεσιών cloud, με αποτέλεσμα την αναστολή των υπαρχουσών εντολών αγοράς διακομιστή. Η TrendForce πιστεύει ότι αυτό το τρίμηνο, οι προμηθευτές εταιρικών διακομιστών με επικεφαλής την Dell και τη Hui έχουν αρχίσει να αναθεωρούν τις αποστολές τους για ολόκληρο το έτος. Οι αποστολές διακομιστή το τρίτο τρίμηνο θα είναι χαμηλότερες από το αναμενόμενο. Εκτιμάται ότι η μείωση 0,8% από την αρχική εκτίμηση θα επεκταθεί περαιτέρω στο τρίμηνο. Μείωση 4,9%.

Η μείωση των αποστολών διακομιστή εξασθένισε επίσης τις τιμές αποθήκευσης διακομιστή αυτό το τρίμηνο. Τα εργοστάσια μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των ADATA, Apacer, Team Group και άλλων εργοστασίων μονάδων υιοθέτησαν συντηρητικές στρατηγικές αποθεματοποίησης και έγιναν συντηρητικές στις λειτουργίες τους αυτό το τρίμηνο.

Το εργοστάσιο μονάδας μνήμης εκτιμά ότι η τάση των τιμών συμβολαίου DRAM σε αυτό το τρίμηνο δεν ήταν τόσο επίπεδη όσο αναμενόταν, και μετατράπηκε σε χαμηλό μονοψήφιο ποσοστό. Εκτιμάται ότι η μείωση το τέταρτο τρίμηνο θα επεκταθεί σε 10% έως 15%. Με την τάση προς αναμονή και προβολή και μείωση του αποθέματος ως απόκριση, αναμένεται ότι οι σχετικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν πιέσεις στις επιχειρήσεις κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.