Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Συνεχίστε να επεκτείνετε! SK Hynix ή επαναγοράστε ένα τεμάχιο 8 ιντσών

Συνεχίστε να επεκτείνετε! SK Hynix ή επαναγοράστε ένα τεμάχιο 8 ιντσών

  Σύμφωνα με μια πηγή της Reuters, η SK hynix εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει μέρος της εταιρείας MagnaChip, της οποίας η λογική είναι η τσιπ, για να επεκτείνει τη γραμμή των 8 ιντσών.


Όπως και η Samsung, η SK hynix έχει αρχίσει να ενισχύει την ανάπτυξη λογικών τσιπ, όπως επεξεργαστές πυρήνα κινητών τηλεφώνων, αισθητήρες εικόνας και τσιπ αυτοκινήτων λόγω της πρόσφατης επιβράδυνσης της παγκόσμιας ζήτησης μνήμης.

Το "Maeil Business News" της Νότιας Κορέας ανέφερε στις 22 Απριλίου, σύμφωνα με πηγές στη βιομηχανία chip, η SK Hynix εξετάζει το ενδεχόμενο να χυθεί το χυλό της MagnaChip στο Cheongju της Νότιας Κορέας. Το Cheongju City είναι μια σημαντική βάση για την παραγωγή της SK Hynix Semiconductor και αν κερδίσετε το Cheong Chau της MagnaChip, μπορείτε να αυξήσετε την χωρητικότητα των 8 ιντσών.

Από αυτή την άποψη, η SK Hynix και η MagnaChip αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μητρική εταιρεία της MagnaChip είναι η LG Semiconductor, η οποία ήταν ανεξάρτητη από τη μη-μνήμη της SK Hynix το 2004 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 2011 για να παρέχει γκοφρέτες από 0,8um έως 0,11um για πελάτες παγκοσμίως. Η τεχνολογία χυτηρίων και οι υπηρεσίες, υπάρχουν 5 fabs στην Κορέα, και το εργοστάσιο Qingzhou έχει μηνιαία χωρητικότητα 130.000.