Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Επιβεβαιωμένος! Η αύξηση κεφαλαίου και η επέκταση της Micron στην Ταϊβάν ανέρχεται σε 15 δισ. Γιουάν

Επιβεβαιωμένος! Η αύξηση κεφαλαίου και η επέκταση της Micron στην Ταϊβάν ανέρχεται σε 15 δισ. Γιουάν

Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την Ταϊβάν Media Economic Daily, η Micron θα δαπανήσει 400 δισ. Δολάρια (περίπου 90,8 δισ. RMB) για να κατασκευάσει δύο fabs δίπλα στο υπάρχον εργοστάσιο της Ταϊβάν. Ωστόσο, η Micron δήλωσε ότι θα κατασκευάσει μόνο το εργοστάσιο Α3 και δεν υπάρχει σχέδιο για το εργοστάσιο Α5, ούτε αποκαλύπτει το συγκεκριμένο ποσό επένδυσης.

Σήμερα, η Ταϊβάν επιβεβαίωσε την είδηση ​​της αύξησης κεφαλαίου της Micron. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό είναι μόνο 66 δισ. Δολάρια ΗΠΑ (περίπου 15 δισεκατομμύρια RMB) και επενδύεται στην εταιρεία Micron Semiconductor Co., Ltd. της Ταϊβάν για να ασχοληθεί με την κατασκευή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Λόγω της τραγικής μείωσης των τιμών μνήμης φέτος, τόσο η κορεατική Samsung όσο και η SK Hynix καθυστέρησαν την επέκτασή τους. Η Micron δήλωσε επίσης προηγουμένως ότι η επέκταση του εργοστασίου στην Ταϊβάν είναι μόνο για την αύξηση του χώρου και της τεχνολογικής αναβάθμισης του εξοπλισμού καθαρού χώρου και δεν θα αυξήσει την παραγωγή πλακιδίων.