Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της προσφοράς; Η Samsung Electronics κερδίζει τη σειρά χυτηρίων CPU της Intel

Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα της προσφοράς; Η Samsung Electronics κερδίζει τη σειρά χυτηρίων CPU της Intel

Πρόσφατα, η παραγωγή CPU της Intel είναι σοβαρά ανεπαρκής, οπότε αποφάσισε να αναθέσει σε τρίτους την παραγωγή και συνεργάζεται με πολυεθνικές εταιρείες χυτηρίων όπως η Samsung Electronics και η TSMC.

Σύμφωνα με μια έκθεση των κορεατικών μέσων ενημέρωσης, η Samsung Electronics έλαβε εντολή χυτηρίου για CPU (κεντρική μονάδα επεξεργασίας) για υπολογιστές Intel. Στο παρελθόν, η Intel υπέγραψε συμβόλαιο με τη Samsung Electronics για το χυτήριο εξαρτημάτων, αλλά αυτή τη φορά η Intel ανέθεσε για πρώτη φορά τη μονάδα επεξεργασίας ημιαγωγών στο χυτήριο.

Αφού οι κατασκευαστές υπολογιστών, όπως η Hewlett-Packard και η Lenovo, προκάλεσαν συρρίκνωση της κατάστασης προμήθειας της Intel πριν από λίγες ημέρες, η Intel εξέδωσε απολογία συζήτησης με τον αντιπρόεδρο Michelle Johnston Holthaus, αναγνωρίζοντας ότι η ζήτηση ήταν λανθασμένη και είπε ότι αυξάνει το ποσοστό των χυτηρίων .

Σύμφωνα με τους αναλυτές της βιομηχανίας, αν και η παραγωγή CPU της Intel αυξήθηκε κατά δύο ψηφία το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η προσφορά εξακολουθεί να είναι ανεπαρκής, γεγονός που ώθησε την Intel να αναθέσει στην Samsung Electronics να παράγει προϊόντα OEM.

Στην πραγματικότητα, μεταξύ των παγκόσμιων εταιρειών χυτηρίου, οι εταιρείες που μπορούν να πάρουν τις παραγγελίες χυτηρίων CPU της Intel είναι πολύ περιορισμένες, μόνο η TSMC, η Samsung Electronics και η GlobalFoundries.

Τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης "Κορέα Οικονομία" επεσήμανε επίσης ότι η TSMC συνέχισε να διατηρεί συναλλαγές με την Huawei στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Samsung Electronics έγινε λίστα προτεραιότητας της Intel.

Ο αναλυτής της KTB Investment Securities της Νότιας Κορέας Jin Liangzai προβλέπει ότι μετά την Qualcomm, η Intel αναμένεται να αυξήσει τις παραγγελίες χύτευσης.