Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι συμφωνίες εφοδιασμού CIO και ON Semiconductor με πολυετή προμήθεια για δίσκους SiC

Οι συμφωνίες εφοδιασμού CIO και ON Semiconductor με πολυετή προμήθεια για δίσκους SiC

Χθες (7), η CREE ανακοίνωσε ότι έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία με την ON Semiconductor για την κατασκευή και την προμήθεια πλακιδίων καρβιδίου πυριτίου Wolfspeed (SiC) για το ON Semiconductor.

Η ON Semiconductor είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης ημιαγωγών με υπηρεσίες που καλύπτουν πολλαπλές ηλεκτρονικές εφαρμογές. Η Cree θα προμηθεύσει ON Semiconductor με προηγμένες μήτρες 150 χιλιοστών καρβιδίου του πυριτίου (SiC) και επιταξιακές γκοφρέτες αξίας 85 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 600 εκατομμύρια RMB) για αγορές υψηλής ανάπτυξης όπως ηλεκτρικά οχήματα EV και βιομηχανικές εφαρμογές.

Ο Jeffrey Wincel, αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος προμηθειών της ON Semiconductor, δήλωσε: "Η Anson Semiconductor συνεχίζει να πρωτοστατεί στην καινοτομία και στην ανάπτυξη συσκευών με ενεργειακή απόδοση. Η συνεργασία με την καριέρα είναι πολύ σημαντική, πράγμα που θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε μια παγκόσμια βιβλιοθήκη εφοδιασμού. Η συμφωνία θα μας υποστηρίξει. Η δέσμευση για ανάπτυξη στην αυτοκινητοβιομηχανία και τις βιομηχανικές εφαρμογές για να εξασφαλιστεί η κύρια προσφορά του κλάδου από καρβίδιο του πυριτίου (SiC) βοηθά τους μηχανικούς να αντιμετωπίσουν τις μοναδικές προκλήσεις του σχεδιασμού που αντιμετωπίζουν.

Ο CEO της Cree GreggLowe δήλωσε: "Η Crui δεσμεύεται να ηγηθεί της παγκόσμιας αγοράς ημιαγωγών από διαλύματα με βάση το πυρίτιο (Si) σε διαλύματα με βάση το καρβίδιο του πυριτίου (SiC). Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την ON Semiconductor καθώς εργαζόμαστε μαζί για την επιτάχυνση των ημιαγωγών Η μετάβαση της αγοράς στο καρβίδιο του πυριτίου (SiC) είναι μια σημαντική μακροπρόθεσμη συμφωνία για το τέταρτο υλικό καρβιδίου του πυριτίου (SiC) που έχουμε ανακοινώσει κατά το παρελθόν έτος και μισό . Θα περάσουμε από μια συνεχή συμφωνία εφοδιασμού με ομπρέλες (π.χ. αυτή Η συμφωνία και η πρόσφατη σημαντική ανάπτυξη της ικανότητάς μας συνεχίζουν να οδηγούν στην υιοθέτηση και την προμήθεια καρβιδίου του πυριτίου (SiC).

Η Wolfspeed είναι μια εταιρεία Cree και παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή προϊόντων καρβιδίου του πυριτίου (SiC) και επιταξιακών γκοφρετών.