Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > CEVA ακουστικό / φωνητικό DSP και λογισμικό που απονέμεται από τη Novatek για smart TV SoCs

CEVA ακουστικό / φωνητικό DSP και λογισμικό που απονέμεται από τη Novatek για smart TV SoCs

Η CEVA ανακοινώνει ότι η Novatek Microelectronics, η κορυφαία εταιρία σχεδίασης μάρκας fabless, έχει αποκτήσει άδεια χρήσης της CEV-X2 ήχου DSP ClearVox στην οικογένειά της προϊόντων SoC που υποστηρίζει πολλαπλά μικρόφωνα ™ λογισμικό front-end φωνής και λογισμικό αναγνώρισης φωνής WhisPro ™, επιτρέποντας τις λειτουργίες αφύπνισης και ελέγχου φωνής μακριά από το πεδίο, οι οποίες είναι πάντα συνδεδεμένες σε λειτουργία Alwaye-On. Η Novatek εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τις πωλήσεις διάφορων ICs οδηγών οθόνης και λύσεων SoC.

Ο Moshe Sheier, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της CEVA, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Novatek για να εισαγάγουμε ένα ισχυρό περιβάλλον φωνητικού χρήστη στην έξυπνη τηλεόρασή της SoC. Η Novatek προσθέτει νέες δυνατότητες για να δημιουργήσει μια μοναδική, προσαρμοσμένη, πολύγλωσση φωνητική εμπειρία για τους πελάτες της. "

Η ClearVox της CEVA αναπτύσσει μέσα από την εκτενή τεχνογνωσία της στην επεξεργασία ήχου και ομιλίας, συνδυάζοντας προηγμένους αλγόριθμους για την αντιμετώπιση διαφορετικών ακουστικών σεναρίων και διαμορφώσεων μικροφώνου, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων άφιξης ομιλητών, πολλαπλής μορφοποίησης ακτίνων μικροφώνου και καταστολής θορύβου Βελτιστοποιημένο λογισμικό ακύρωσης ηχητικών ηχητικών σημάτων firmware και λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης. Το WhisPro και το ClearVox της CEVA συνεργάζονται για να παρέχουν στους πελάτες τους, όπως το Novatek, μια ισχυρή λύση αναγνώρισης ομιλίας CEVA DSP, η οποία τους επιτρέπει να ακούνε πάντα έξυπνες τηλεοράσεις, έξυπνα ηχεία, smartphones και ακουστικά Bluetooth, οι συνεργάτες των Υπηρεσιών αλληλεπιδρούν. Αυτή η λύση είναι η συνολική ολοκλήρωση των αλγορίθμων επεξεργασίας φωνής και αλγορίθμων νευρωνικών δικτύων. Μπορεί να εκτελείται τοπικά στις συσκευές άκρων ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα και περιπτώσεις χρήσης σε μεγάλη απόσταση, παρέχοντας υψηλό ποσοστό αναγνώρισης, προστατεύοντας έτσι την ιδιωτική ζωή των χρηστών και παρέχοντας ελάχιστη καθυστέρηση. Τα ClearVox και WhisPro της CEVA είναι βελτιστοποιημένα για το ενισχυτή DSP υψηλής ακρίβειας CEVA-X2 που σχεδιάστηκε για εντατικές εφαρμογές ήχου στις αγορές smart home, κινητών και αυτοκινήτων. Ο CEVA-X2 DSP χρησιμοποιεί μια μικροαρχιτεκτονική VLIW 5 κατευθύνσεων και παρέχει παράλληλη επεξεργασία μέσω ενός μηχανισμού διπλού κλιμακωτού υπολογισμού, υποστηρίζει πολλαπλά δεδομένα πολλαπλών εντολών (SIMD) και προαιρετικές μονάδες κινητής υποδιαστολής για αλγορίθμους υψηλής ακρίβειας.