Σπίτι > Νέα > CES 2020 Press Conference της Qualcomm

CES 2020 Press Conference της Qualcomm


Anmon: Καλημέρα όλους, καλωσορίστε στη συνέντευξη τύπου της CES 2020 Qualcomm. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα, όχι μόνο επειδή η Qualcomm έχει επιτύχει πολλά επιτεύγματα κατά το παρελθόν έτος, αλλά και επειδή βρισκόμαστε στις αρχές του 2020 και κινούμαστε προς μια νέα δεκαετία. 5G θα προσγειωθεί σε κλίμακα το 2020. Ανάπτυξη και φέρνει τεράστιες ευκαιρίες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Στο φετινό CES, θα μοιραζόμαστε όχι μόνο την τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων, αλλά θα επικεντρωθούμε και σε πολλούς νέους κλάδους που είναι εξουσιοδοτημένοι με την ανάπτυξη της κινητής τεχνολογίας και την πρόοδο της εταιρείας σε αυτούς τους τομείς της βιομηχανίας. Στη συνέχεια, στα επόμενα 45 λεπτά, συναρπαστικά πράγματα, πρώτα απ 'όλα, ας μιλήσουμε για την Σύνοδο Κορυφής Τεχνολογίας Snapdragon που μόλις πέρασε.

Στη Σύνοδο Κορυφής Snapdragon Technology 2019 ανακοινώσαμε δύο νέες πλατφόρμες Snapdragon 865 και Snapdragon 765 / 765G. Το Snapdragon 865 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία ναυαρχίδας που μπορούν να φέρουν τα κινητά τερματικά. Καλύπτει την εμπειρία των χρηστών που πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επιτύχουν τα τερματικά ναυαρχίδων 5G. Ανακοινώσαμε επίσης το single-chip 5G SoC της σειράς Snapdragon 7 - το Snapdragon 765 / 765G είναι ένα SoC που υποστηρίζει συνδεσιμότητα πολλαπλών λειτουργιών 5G. Εδώ, θέλω επίσης να μοιραστώ ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο συνεργάτης μας OPPO κυκλοφόρησε τον εμπορικό τερματικό OPPO Reno3 Pro εξοπλισμένο με Snapdragon 765G στην Κίνα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βλέπουμε ότι μετά την κυκλοφορία του Snapdragon 765G στις αρχές Δεκεμβρίου, τα εμπορικά του τερματικά θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στα τέλη Δεκεμβρίου, κάτι που είναι πολύ γρήγορος. (Ανακοινωθέν τύπου: Snapdragon 865: https://zh-cn.content.qualcomm.com/news/releases-2019-12-04, Snapdragon 765 / 765G: https: //zh-cn.content.qualcomm .com / news / releases-2019-12-04-0)

Στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, έχουμε επίσης επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων με προσανατολισμό προς το PC. Η Qualcomm έχει αναπτύξει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων PC και έχει κερδίσει μια καλή δυναμική ανάπτυξης με την πλατφόρμα υπολογιστών Snapdragon. Εκτός από το Snapdragon 8cx, ανακοινώσαμε επίσης τη νέα πλατφόρμα πληροφορικής Snapdragon 8cx στην τεχνολογική σύσκεψη της Snapdragon. Ταυτόχρονα, επεκτάσαμε επίσης το χαρτοφυλάκιο προϊόντων PC με τα νέα Snapdragon 7c και 8c για να παρέχουμε υποστήριξη για εισαγωγικά και mainstream notebooks. (Ανακοινωθέν τύπου: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-12-05-0)

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και η πρώτη πλατφόρμα 5G XR του κόσμου, το Snapdragon XR2, και είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι πολλοί κατασκευαστές έχουν σχεδιάσει να ξεκινήσουν τερματικά εξοπλισμένα με το Snapdragon XR2. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα κατηγορία τερματικών αναδύεται συνεχώς, και με την ωριμότητα των 5G, περισσότερα εμπορικά τερματικά θα προωθήσουν την κλίμακα της XR. (Ανακοινωθέν τύπου: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-12-05)

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε ότι η πλατφόρμα Snapdragon θέτει νέα πρότυπα για τις επιδόσεις και την καινοτομία στην εποχή των 5G. Στη συνέχεια, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ισχυρή δυναμική ανάπτυξης του 5G.

Όπως είπαμε προηγουμένως, το 2020 αναμένεται να είναι ένα έτος για 5G για την επίτευξη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξης και βλέπουμε ότι η ανάπτυξη 5G είναι πράγματι πολύ πιο γρήγορη από την 4G. Θέλω να μοιραστώ μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Πριν από μερικά τέταρτα, ο καθένας συζητούσε ακόμα πότε θα μπορούσε η 5G να προχωρήσει σε μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη. Μοιραστήκαμε ένα δεδομένο στην εκδήλωση της Qualcomm Analyst Day: Προβλέπεται ότι οι αποστολές smartphone των 5G θα φθάσουν τα 200 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του 2020. Σήμερα, η ανταπόκριση που λαμβάνουμε είναι ότι όλοι πιστεύουν ότι 200 ​​εκατομμύρια μονάδες είναι συντηρητικοί. Το 5G έχει μεγάλες δυνατότητες. Η αγορά των έξυπνων τηλεφώνων είναι ήδη πολύ ώριμη και η 5G θα αναπτυχθεί με επιτυχία στην αγορά αυτή, καθώς ολόκληρη η αλυσίδα του τομέα των τερματικών έχει επίσης κινηθεί πλήρως προς την κατεύθυνση των 5G. Θα ήθελα ιδιαίτερα να τονίσω ότι το καλύτερο τηλέφωνο 4G που όλοι μπορούν να αγοράσουν σήμερα είναι ένα smartphone 5G. Επομένως, αναμένουμε ότι το 5G θα οδηγήσει σε ισχυρότερη δυναμική ανάπτυξης.

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 45 επιχειρήσεις παγκοσμίως έχουν αναπτύξει εμπορικά δίκτυα 5G και περισσότεροι από 340 φορείς επενδύουν σε 5G. Και, αναμένουμε ότι μέχρι το 2023, οι συνδέσεις 5G θα ξεπεράσουν το 1 δισεκατομμύριο, το οποίο είναι δύο χρόνια γρηγορότερο από το 4G, επιτυγχάνοντας 1 δισεκατομμύριο συνδέσεις. Τα επόμενα 5 χρόνια, μέχρι το 2025, ο αριθμός των συνδέσεων 5G θα φτάσει τα 2,8 δισεκατομμύρια και τα 3 δισεκατομμύρια και το ποσοστό διείσδυσης 30% θα είναι επίσης πολύ υψηλότερο από ό, τι στην περίοδο 4G. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε την καλή δυναμική ανάπτυξης που επιτεύχθηκε από το 5G. Στο μέλλον, η Qualcomm θα συνεχίσει να προωθεί την ευρεία ανάπτυξη του 5G και να συνεργαστεί με τους φορείς εκμετάλλευσης για την επέκταση της κάλυψης δικτύου 5G. Ταυτόχρονα, είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πολλούς κατασκευαστές OEM που σχεδιάζουν να απελευθερώσουν τηλέφωνα 5G στις αρχές του 2020 και αναμένουν περισσότερα τηλεφωνήματα 5G να κυκλοφορήσουν το 2020.

Στη συνέχεια θέλω να μοιραστώ μαζί σας δύο αριθμούς. Στο αρχικό στάδιο της απελευθέρωσης της πλατφόρμας, ο αριθμός των τερματικών προϊόντων που αποκτήθηκε από την πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon 865 ήταν διπλάσια από την πλατφόρμα Snapdragon 855 της προηγούμενης γενιάς, η οποία είναι πολύ σημαντική επειδή αντανακλά ότι ολόκληρη η παγκόσμια αγορά συμπεριλαμβάνει smartphones 5G σε μεγάλη κλίμακα. Είναι επίσης συναρπαστικό το γεγονός ότι ο αριθμός τερματικών προϊόντων που αποκτήθηκε από το Snapdragon 765 / 765G κατά την αρχική απελευθέρωση της πλατφόρμας έφτασε 2,5 φορές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των 7 προϊόντων της σειράς, γεγονός που δείχνει ότι και πιο προσιτά τερματικά αρχίζουν να υποστηρίζουν το 5G. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη 5G μεγάλης κλίμακας και περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες υπηρεσίες και τις εμπειρίες που προσφέρει η 5G. Και όπως είπαμε στη Σύνοδο Κορυφής για την Τεχνολογία Snapdragon, η Qualcomm θα συνεχίσει να προωθεί την ευρεία ανάπτυξη των 5G σε όλα τα επίπεδα και ακόμη χαμηλότερα επίπεδα.

Πρόσφατα, οι πελάτες μας έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην παγκόσμια αγορά και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας εδώ. Η OPPO και η Xiaomi έχουν αποδώσει πολύ καλά στην Ευρώπη και είναι ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά. Φυσικά, η OPPO, η Xiaomi και η vivo είναι επίσης πολύ επιτυχημένες στην κινεζική αγορά. Επιπλέον, υπάρχει η Motorola, με το νέο κινητό τηλέφωνο με πτυσσόμενη οθόνη Moto Razr, η πρόσφατη απόδοση της Motorola είναι πολύ εντυπωσιακή. Αναμένουμε ότι το Snapdragon 865 θα βοηθήσει περισσότερους ΚΑΕ να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην παγκόσμια αγορά.

Στην πραγματικότητα, η έντονη ανάπτυξη του 5G προωθεί επίσης την ανάπτυξη σταθερών ασύρματων ευρυζωνικών συνδέσεων και η κινητή σταθερή ασύρματη πρόσβαση αναμένεται να αναπτυχθεί με την εμπορευματοποίηση του 5G. Αυτό συμβαίνει επειδή το 5G έχει υψηλό εύρος ζώνης και οικονομία (χαμηλότερο κόστος bit), μπορεί να προσφέρει τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά δεδομένων που απαιτούνται για την κινητή ευρυζωνική σύνδεση και το Wi-Fi και την υψηλή αξιοπιστία που απαιτείται για συμβάντα όπως τηλεόραση και ζωντανά αθλητικά βίντεο. σύνδεση. Σήμερα 34 κατασκευαστές εξοπλισμού OEM χρησιμοποιούν συστήματα ραδιοσυχνοτήτων και μόντεμ X55 5G για τη στήριξη τερματικών CPE για σταθερή ασύρματη πρόσβαση. Από αυτούς, 11 ΚΑΕ υιοθετούν λύσεις που υποστηρίζουν τη σύνδεση 5G και Wi-Fi 6. Το σημαντικό πράγμα για αυτούς τους δύο αριθμούς είναι ότι σε οποιαδήποτε προηγούμενη επανάληψη της τεχνολογίας ασύρματων επικοινωνιών, η σταθερή ασύρματη πρόσβαση δεν έχει επιτύχει μια τόσο έντονη δυναμική ανάπτυξης. Αυτό θα προωθήσει επίσης την ανάπτυξη 5G CPE υψηλής ισχύος και θα επεκτείνει τις ευρυζωνικές υπηρεσίες σε περιοχές που δεν καλύπτονται επί του παρόντος, όπως τα προάστια και οι αγροτικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, καθώς οι φορείς εκμετάλλευσης είναι έτοιμοι, η κάλυψη της σταθερής ασύρματης πρόσβασης αναμένεται να συνεχίσει να επεκτείνεται και οι χρήστες σε αυτές τις περιοχές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως το βίντεο, το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Στη συνέχεια, θέλω να μοιραστώ το βαρύ περιεχόμενο αυτού του συνεδρίου - το πεδίο υπολογιστή. Όπως μόλις ανέφερα, η Qualcomm έχει δεσμευτεί να δίνει τη δυνατότητα στους υπολογιστές να συνδέονται πάντα με συσκευές. Ορίζουμε μια νέα εμπειρία υπολογιστή-χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή σαν ένα smartphone στην καθημερινή ζωή, και φέρνοντας αυτή την εμπειρία σε διαφορετικά επίπεδα PC. Καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων PC μας, από το Snapdragon 8cx που υποστηρίζει εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας στην πλατφόρμα υπολογιστικής υποδομής Snapdragon 8cx, στο Snapdragon 8c και 7c που είναι πάντα συνδεδεμένοι στον υπολογιστή για κλίμακα, όλο και περισσότερα Snapdragons Οι πλατφόρμες PC θα κυκλοφορήσουν και το ένα μετά το άλλο. Θα προωθήσουν την ανάπτυξη υπολογιστών που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Snapdragon σε μεγάλη κλίμακα και θα μεταμορφώνουν πραγματικά την εμπειρία της συνεχούς σύνδεσης.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο 5G PC είναι πλέον πραγματικότητα και θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για τη διαμόρφωση της μελλοντικής παραγωγικότητας. Ανέφερα την ημέρα των αναλυτών της Qualcomm ότι αν πιστεύετε ότι η υποδομή πληροφορικής θα επαναληφθεί σε νέφη επιχειρήσεων (όπως το Microsoft Azure), τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή 5G, επειδή θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα στο γραφείο του μέλλοντος. Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Qualcomm μοιράστηκε το όραμά μας για PC 5G και ξεκίνησε την πλατφόρμα υπολογιστών Snapdragon 8cx. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε ότι έχει φτάσει ο πρώτος PC 5G παγκοσμίως και η εταιρεία που ξεκίνησε το προϊόν είναι ο πολύ καλός συνεργάτης μας Lenovo.

Η στενή συνεργασία μας με τη Lenovo έχει κάνει την 5G PC πραγματικότητα. Στην COMPUTEX, τον Μάιο του 2019, η Qualcomm και η Lenovo παρουσίασαν για πρώτη φορά το μοντέλο 5G PC (ανατρέξτε στο δελτίο τύπου: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-05-27), αλλά και προκάλεσε τις μεγάλες προσδοκίες του κοινού γι 'αυτό. Στη συνέχεια, ας προσκαλέσουμε τον κ. Johnson Jia, ανώτερο αντιπρόεδρο του ομίλου Lenovo και γενικό διευθυντή της ομάδας καταναλωτικών προϊόντων έξυπνων συσκευών προϊόντων, να παρουσιάσει αυτό το 5G PC σε όλους.

[Κεντρική ομιλία του Johnson Jia, Ανώτερου Αντιπροέδρου του Ομίλου Lenovo και του Γενικού Διευθυντή της Επιχείρησης Καταναλωτών της Smart Products Group Group]

Ανμούν: Σας ευχαριστώ Johnson. Με την υποστήριξη των υπο-6 GHz, χιλιοστομετρικού κύματος και eSIM, 5G υπολογιστές έχουν γίνει πραγματικότητα, πράγμα που είναι πραγματικά πολύ συναρπαστικό. Χάρη στη Lenovo για την εισαγωγή αυτού του προϊόντος σε όλους, όπως είπε ο Johnson, αυτό είναι μόνο η αρχή και θα δούμε περισσότερους υπολογιστές 5G διαθέσιμους.

Στη συνέχεια, θα μοιραστώ μαζί σας την τελευταία πρόοδο της Qualcomm σε διάφορους τομείς. Πρώτα απ 'όλα, θέλω να μιλήσω πρώτα για το σύννεφο. 5G θα φέρει τεράστιες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του σύννεφου. Τα πλεονεκτήματα του υψηλού εύρους ζώνης της 5G και της χαμηλής λανθάνοντος χρόνου επιτρέπουν στα σύννεφα των άκρων να παρέχουν επίσης δυνατότητες επεξεργασίας. Ως αποτέλεσμα, έχουν προκύψει νέες περιπτώσεις χρήσης, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν θέσει νέες απαιτήσεις στο σύννεφο άκρη. Επομένως, έχουμε το σύννεφο άκρη ως "καταχώρηση" στο κέντρο δεδομένων. Τον Απρίλιο του 2019, η Qualcomm ξεκίνησε το Cloud AI 100 (ανατρέξτε στο δελτίο τύπου: https://www.qualcomm.cn/news/releases-2019-04-09-0). Οι τέσσερις βασικές περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν το κέντρο δεδομένων AI Επιταχυνόμενη επεξεργασία συμπερασμάτων, έξυπνο κιβώτιο άκρης 5G, υποδομή 5G και αυτοκινητοβιομηχανία. Το Cloud AI 100 μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση AI πάνω από 350 TOPS (τρισεκατομμύρια λειτουργίες) ανά δευτερόλεπτο. Σε σύγκριση με την πιο εξελιγμένη λύση συμπερασμάτων της βιομηχανίας, η Cloud AI 100 βελτιώνει την απόδοση ανά watt περισσότερο από 10 φορές.

Αυτό που επεξεργαζόμαστε επί του παρόντος είναι ακριβώς η ίδια στρατηγική που χρησιμοποιήσαμε κατά το σχεδιασμό του Cloud AI 100. Τώρα, ανακοινώνω το πρώτο προϊόν που βασίζεται στο Cloud AI 100 - ένα έξυπνο πλαίσιο. Στη διαφάνεια, το προϊόν με το λογότυπο της Qualcomm είναι προϊόν σχεδιασμού που δημιουργήσαμε μαζί εμείς και οι συνεργάτες μας. Είναι ένα από τα πρώτα έξυπνα κιβώτια άκρης 5G για να υιοθετήσει το Qualcomm Cloud AI 100, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τις δυνατότητες επεξεργασίας 5G συνδεσιμότητας και AI και θα επιτύχει εμπορική χρήση μεγάλης κλίμακας κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η Qualcomm θα εισαγάγει περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν και συνεργάτες σε σχετικές δραστηριότητες κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η επεξεργασία των σύννεφων και η επεξεργασία των άκρων διαφέρουν πολύ στην κατανάλωση ενέργειας, τις επιδόσεις και τον υπολογισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε το Cloud AI 100 τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Τώρα, μέσω των κοινών μας προσπαθειών με συνεργάτες, σχεδιάζονται εμπορικά προϊόντα του Cloud AI 100. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι το πρώτο του προϊόν είναι ένα έξυπνο κιβώτιο άκρων που υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G.

Όσον αφορά το 5G, έχουμε εισαγάγει έξυπνα τηλέφωνα, CPE, υπολογιστές και σύννεφα άκρων για σταθερή ασύρματη πρόσβαση. Στη συνέχεια θέλω να μιλήσω για αυτοκίνητα. Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις πιο συναρπαστικές νέες επιχειρήσεις της Qualcomm, καθώς η τεχνολογία έχει αλλάξει θεμελιωδώς τη βιομηχανία μεταφορών - όχι μόνο έχει βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, έχει μεταμορφώσει επίσης εμπειρίες στο αυτοκίνητο και έχει εξουσιοδοτήσει νέες και υπηρεσίες - αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πώς η κινητή τεχνολογία μετασχηματίζει τις παραδοσιακές βιομηχανίες.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η τεχνολογία μας έχει επηρεάσει τον κόσμο και οδήγησε σε αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Έχουμε συνεργαστεί με την General Motors νωρίς για την αυτοκινητοβιομηχανία. Τώρα, με τη συνεργασία και την υποστήριξη όλων σχεδόν των αυτοκινητοβιομηχανιών, το Connected Cars έχει γίνει πραγματικότητα. Επιπλέον, υπάρχουν αλλαγές στα ψηφιακά πιλοτήρια, πιο προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής, οι οποίες αποτελούν τεράστιες ευκαιρίες για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, την Qualcomm και τους συνεργάτες της. Επί του παρόντος, περισσότερα από 100 εκατομμύρια οχήματα έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία Qualcomm. Όλα αυτά αντικατοπτρίζουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Qualcomm για την προώθηση της καινοτομίας στην αυτοκινητοβιομηχανία και πιστεύουμε επίσης ότι η κινητή τεχνολογία θα μεταμορφώσει την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σήμερα, θα φέρω περισσότερες νέες ανακοινώσεις και νέα προϊόντα. Η συνολική εκτιμώμενη αξία των παραγγελιών της Qualcomm στον τομέα της επεξεργασίας πληροφοριών επί του οχήματος, των πληροφοριών ήχου και βίντεο και της διασύνδεσης στο αυτοκίνητο έφθασε τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα από τα δεδομένα που ανακοινώσαμε την Ημέρα Analyst της Qualcomm. Προς το παρόν, η Qualcomm κατέχει την πρώτη θέση στην κορυφαία ενημέρωση των αυτοκινήτων και κατατάσσουμε επίσης την πρώτη θέση στον τομέα της επεξεργασίας πληροφοριών και της σύνδεσης Bluetooth. Επί του παρόντος, υπάρχουν 19 κατασκευαστές αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Automotive για την αυτοκινητοβιομηχανία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με ένα τόσο ευρύ φάσμα εταίρων και είμαστε επίσης πολύ ευτυχείς που βλέπουμε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία μεταμορφώνει τη σύνδεση και την οδηγική εμπειρία των αυτοκινήτων μέσω της κινητής τεχνολογίας.

Για την αυτοκινητοβιομηχανία, εστιάζουμε σε τέσσερις βασικούς τομείς. Μερικοί από εσάς είστε εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ άλλοι είναι νέοι επιχειρηματικοί χώροι της Qualcomm. Το πρώτο είναι να συνδέσετε τη συνδεδεμένη εμπειρία αυτοκινήτου. Τα επόμενα δέκα χρόνια, η συνδεσιμότητα μεταξύ του αυτοκινήτου και του cloud, η σύνδεση αυτοκινήτου με αυτοκίνητο και η σύνδεση με το πεζοδρόμιο θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως εκ τούτου, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της επεξεργασίας πληροφοριών επί οχημάτων και του C-V2X, σκοπός του οποίου είναι να επιτρέψει τη σύνδεση μεταξύ του αυτοκινήτου σε αυτοκίνητο, του αυτοκινήτου προς την υποδομή, του αυτοκινήτου προς το σύννεφο και του αυτοκινήτου -πεζός. Δεύτερον, αναγνωρίζουμε επίσης σαφώς ότι τα smartphones επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία των χρηστών καθώς μας μεταδίδουν καθημερινά πληροφορίες. Παράλληλα, ο συνεργάτης μας, ηγέτης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, επανασχεδιάζει το ψηφιακό πιλοτήριο και χρησιμοποιεί κινητή τεχνολογία για να μεταμορφώσει την οδηγική εμπειρία όπως τα ψηφιακά ταμπλό, τα συστήματα πληροφοριών και ήχου και την ψυχαγωγία των πίσω καθισμάτων.

Επιπλέον, έχουμε επεκταθεί σε δύο εντελώς νέες περιοχές. Το πρώτο είναι η διαχείριση τερματικών από πλευράς νέφους, η οποία προσφέρει μια καλή ευκαιρία για την Qualcomm και τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες. Όχι μόνο αυτό, υποστηρίζουμε επίσης την αυτόνομη οδήγηση με το Advanced Driver Assistance System (ADAS). Αυτό