Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές διερευνούν την απόκτηση του VMware από την Broadcom

Οι βρετανικές ρυθμιστικές αρχές διερευνούν την απόκτηση του VMware από την Broadcom


Η βρετανική ρυθμιστική αρχή διαγωνισμού δήλωσε τη Δευτέρα ότι διερευνά εάν ο κατασκευαστής των US Chip Broadcom, ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, από την εξαγορά της εταιρείας cloud computing, η VMware θα αποδυναμώσει σημαντικά τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το Reuters, η συναλλαγή μεταξύ Broadcom και VMware ανακοινώθηκε τον Μάιο, σηματοδοτώντας την προσπάθεια της Broadcom να διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές του και να εισέλθει στον τομέα του λογισμικού των επιχειρήσεων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Hock Tan δήλωσε προηγουμένως ότι η υπόθεση εξαγοράς κάλυψε τρία σημαντικά θέματα, δηλαδή το Multi Cloud, την ανάπτυξη και την τιμολόγηση λογισμικού Cloud. Στο μέλλον, η συμμετοχή της VMware θα παρέχει ένα σύνολο λύσεων λογισμικού και υλικού για την κάλυψη των αναγκών του Cloud Enterprise.

Επιπλέον, η Broadcom επιδιώκει επίσης την έγκριση κατά του μονοπωλίου της ΕΕ. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συναλλαγή δεν θα φέρει κανένα πρόβλημα ανταγωνισμού και προσβλέπουμε στη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε όλη τη διαδικασία που η εταιρεία αναμένει ότι αυτή η συνεργασία θα ολοκληρωθεί κατά τη οικονομική χρήση του 2023.

Αναφέρεται ότι η διαχείριση του ανταγωνισμού και της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου θα επιδιώξει τις απόψεις των σχετικών μερών πριν από τις 6 Δεκεμβρίου για να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν εάν θα διερευνήσουν επίσημα τη συναλλαγή μεταξύ Broadcom και VMware.