Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Bosch θα επενδύσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει ένα νέο fab στη Γερμανία

Η Bosch θα επενδύσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει ένα νέο fab στη Γερμανία

  Πρόσφατα, η Bosch ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει ένα δεύτερο εργοστάσιο στη Δρέσδη της Γερμανίας. Το εργοστάσιο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021 και η παραγωγή τσιπ Bosch θα διπλασιαστεί. Η Bosch δήλωσε ότι η κίνηση ήταν να αντιμετωπίσει καλύτερα την ταχεία ανάπτυξη των έξυπνων αυτοκινήτων και των μη επανδρωμένων οχημάτων στο μέλλον.


Το τσιπ είναι ένα βασικό συστατικό του αυτόματου πιλότου αυτοκινήτου και της ηλεκτροκίνησης. Το 2017, η Bosch επένδυσε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο στη Δρέσδη της Γερμανίας. Αφού κατασκευάστηκε το εργοστάσιο, χρησιμοποίησε γκοφρέτες διαμέτρου 12 ιντσών για να παράγει μάρκες ημιαγωγών. Η ταχεία εξέλιξη της αγοράς τα τελευταία χρόνια κατέστησε την ικανότητα παραγωγής τσιπ αδύνατη να καλύψει τη ζήτηση.

Τα τρέχοντα προϊόντα τσιπ της Bosch περιλαμβάνουν τσιπ ελεγκτή ECU, αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας περιβάλλοντος και άλλους τύπους μαρκών. Έχει περισσότερα από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην κατασκευή τσιπ. Τα τελευταία χρόνια, η Qualcomm και άλλες εταιρείες chip εισήχθησαν επίσης στην αυτοκινητοβιομηχανία, οδηγώντας αυτόματα τα αυτοκίνητα. Το κύριο τσιπ ελέγχου είναι ο κύριος στόχος έρευνας και ανάπτυξης.