Σπίτι > Νέα > Bloomberg: Η Apple μπορεί να ξεκινήσει την έκδοση ARM του Mac το 2020

Bloomberg: Η Apple μπορεί να ξεκινήσει την έκδοση ARM του Mac το 2020

Υπάρχουν φήμες ότι η Apple αναπτύσσει έναν επεξεργαστή αρχιτεκτονικής arm για Mac και Macbook Pro. Είναι ευρέως αναμενόμενο ότι η Apple θα μετατρέψει τους επεξεργαστές της Intel που βασίζονται σε σειρές Intel σε επεξεργασμένες μάρκες βασισμένες σε βραχίονες τα επόμενα χρόνια.

Σε απάντηση, η Bloomberg ανέφερε σε πρόσφατη έκθεση ότι η Apple αναμένεται να δρομολογήσει το πρώτο της Mac με βάση το ARM το 2020. Με βάση αυτό το τσιπ, ο Mac θα είναι σε θέση να προσφέρει "υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας".

Υπάρχουν φήμες ότι αυτή η σειρά προϊόντων μπορεί να ξεκινήσει με το Macbook 16 ιντσών που ξεκίνησε αυτό το μήνα.

Οι προβλέψεις του Bloomberg δεν είναι άσχετες. Σύμφωνα με αναφορές, η Intel δήλωσε επίσης ότι τα προϊόντα Mac της Apple θα αρχίσουν να μεταβαίνουν στο τσιπ Arm το επόμενο έτος.

Παρόλο που αυτή η αλλαγή δεν είναι καλή είδηση ​​για την Intel, μπορεί να επιτρέψει στην Apple να αποφύγει την έλλειψη επεξεργαστών Intel και να κάνει ταχύτερα να φέρει τα προϊόντα στην αγορά.

Επιπλέον, η Bloomberg είπε επίσης ότι εκτός από το τσιπ ARM ​​που βασίζεται στο τσιπ Arm, η Apple μπορεί επίσης να προωθήσει τα προϊόντα AR το 2020.

Υπήρξαν φήμες ότι αυτό το προϊόν εμφανίστηκε πρόσφατα στο iOS 13 beta, θα υποβληθεί σε επεξεργασία από τον ενσωματωμένο επεξεργαστή 5nm χωρίς να στηρίζεται στο iPhone. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η Apple θα ξεκινήσει ένα νέο ρολόι της Apple με παρακολούθηση του ύπνου το 2020.