Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Επωφεληθείτε από τη ζήτηση 5G! Η Hon Hai Industrial Alliance αναμένεται να αυξηθεί κατά 16% το επόμενο έτος

Επωφεληθείτε από τη ζήτηση 5G! Η Hon Hai Industrial Alliance αναμένεται να αυξηθεί κατά 16% το επόμενο έτος

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ταϊβάν, τα έσοδα της βιομηχανικής θυγατρικής της Hon Hai αναμένεται να ωφεληθούν από τρεις μεγάλους παράγοντες ανάπτυξης το επόμενο έτος. Επιπλέον, η νέα ζήτηση της China Overseas 5G θα οδηγήσει σε αύξηση των παραγγελιών κατά το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους, σε συνδυασμό με το νέο σχεδιασμό του νέου μέσου πλαισίου του iPhone, οι επιχειρηματίες αναμένουν ότι τα κέρδη της εταιρείας θα αυξηθούν κατά 16% του χρόνου.

Ανυπομονούμε τις επιδόσεις της βιομηχανικής βιομηχανίας Wealth Union το επόμενο έτος, μια έκθεση της βιομηχανίας δείχνει ότι οι 5 πρώτοι πελάτες της Union Industrial Wealth και το 80% του εισοδήματός τους προέρχονται από το εξωτερικό. Το σημείο ανάπτυξης της απόδοσης της Industrial Wealth Union εξαρτάται από τους επενδυτικούς κύκλους των 5G στο εξωτερικό.

Εννοείται ότι οι βασικοί πελάτες της Industrial Fulian περιλαμβάνουν την Amazon, Apple, ARRIS, Cisco, Dell, Ericsson, HP, Huawei, Tencent, Lenovo, NetApp, Nokia, nVIDIA, Oracle, Xiaomi, iQiyi κ.ο.κ.

Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία εκτιμούν ότι οι κινεζικοί υπερπόντιοι φορείς εκμετάλλευσης θα λάβουν άδειες 5G το επόμενο έτος Προωθούμενη από τη νέα ζήτηση, η Industrial Fulian αναμένεται να εισέλθει σε νέο κύκλο ανάπτυξης το επόμενο έτος. Οι παραγγελίες 5G της βιομηχανικής εταιρείας Fulian έχουν την ευκαιρία να αυξηθούν σημαντικά το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Επιπλέον, στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, οι εμπλεκόμενοι κλάδοι προβλέπουν ότι το νέο πλαίσιο μεταλλικού σχεδιασμού της Apple για το iPhone της Apple θα αυξηθεί σε όγκο και τιμή και οι σχετικές επιδόσεις του Industrial Fulian αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται.

Συνολικά, η συνέλευση του εξοπλισμού δικτύου επικοινωνιών, η συναρμολόγηση εξοπλισμού σύννεφων και η επεξεργασία εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας για εξοπλισμό δικτύου επικοινωνιών το επόμενο έτος θα είναι οι τρεις κύριοι παράγοντες ανάπτυξης για το Industrial Fulian Group το επόμενο έτος.

Ο κλάδος εκτιμά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της απόδοσης του Industrial Fulian κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους μπορεί να υπερβεί τις προσδοκίες. Τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους για ολόκληρο το έτος αναμένεται να υπερβούν τα 20,7 δισ. RMB, σημειώνοντας αύξηση 15% έως 16% σε σχέση με το τρέχον έτος. Ο στόχος κέρδους το 2021 θα υπερβεί τα 26 δισεκατομμύρια RMB. RMB, αύξηση κατά 25% έως 26% σε σχέση με το 2020.