Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Επειδή οι γίγαντες τσιπ της Huawei ασκούσαν πίεση στην αμερικανική κυβέρνηση

Επειδή οι γίγαντες τσιπ της Huawei ασκούσαν πίεση στην αμερικανική κυβέρνηση

Στις 18 Ιουνίου, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι οι προμηθευτές chip της Huawei, συμπεριλαμβανομένων των Qualcomm και Intel, πιέζουν ήσυχα την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να χαλαρώσουν την απαγόρευση πωλήσεων κατά της Huawei.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Reuters στις 16 Ιουνίου, μια πηγή δήλωσε ότι τα στελέχη της Intel και της Xilinx παρακολούθησαν μια συνάντηση με το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ στα τέλη Μαΐου για να συζητήσουν την απάντηση στη μαύρη λίστα. Για λόγους εθνικής ασφάλειας, οι Ηνωμένες Πολιτείες απαγορεύουν στους προμηθευτές των ΗΠΑ να προμηθεύουν την Huawei χωρίς ειδική άδεια. Τέσσερις πηγές ανέφεραν ότι η Qualcomm ζήτησε επίσης από το Υπουργείο Εμπορίου το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με τρεις πηγές, οι κατασκευαστές chip πιστεύουν ότι οι πωλήσεις των smartphones και των εξυπηρετητών υπολογιστών της Huawei χρησιμοποιούν κοινά στοιχεία και είναι απίθανο να δημιουργήσουν τα ίδια προβλήματα ασφάλειας με τις συσκευές δικτύου της Huawei 5G.

"Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η ζημιά σε αμερικανικές εταιρείες", δήλωσε ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με το Reuters, η Huawei δαπάνησε 70 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 1 δολ., Περίπου 6,9 γιουάν) για εξαρτήματα και εξαρτήματα το 2018, εκ των οποίων περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια προορίζονταν για αμερικανικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Qualcomm, Intel και Micron.

Σύμφωνα με ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με την Qualcomm, η Qualcomm ελπίζει να συνεχίσει να παρέχει στην Huawei τσιπ για συνηθισμένες συσκευές όπως τα κινητά τηλέφωνα και τα έξυπνα ρολόγια.

Η Αμερικανική Ένωση Βιομηχανιών Ημιαγωγών αναγνώρισε ότι έχει διοργανώσει διαβουλεύσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για λογαριασμό των κατασκευαστών τσιπ για να τους βοηθήσει να συμμορφωθούν με την απαγόρευση και να ενημερώσουν τους υπαλλήλους για τις επιπτώσεις της απαγόρευσης στις εταιρείες αυτές.

"Για τεχνολογίες που δεν εμπλέκουν την εθνική ασφάλεια, δεν φαίνεται να εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της απαγόρευσης. Έχουμε ήδη εκφράσει αυτήν την άποψη στην κυβέρνηση, " δήλωσε ο Jimmy Goodrich, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας πολιτικής της Ένωσης Βιομηχανιών Ημιαγωγών.

Η Broadcom αναμένει ότι οι κινεζικές και αμερικανικές εμπορικές εντάσεις και οι απαγορεύσεις της Huawei θα μειώσουν τα έσοδα της εταιρείας κατά 2 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, γεγονός που προκάλεσε έντονες ανησυχίες στην παγκόσμια βιομηχανία chip.