Hello Guest

Sign In / Register
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Σπίτι > Νέα > Η BYD αναμένεται να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής του συγκροτήματος iPod Touch

Η BYD αναμένεται να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής του συγκροτήματος iPod Touch

Χθες, ο Tianfeng International αναλυτής Guo Mingji προέβλεψε στην πρώτη έκθεση της Apple για το 2020 ότι η BYD Electronics αναμένεται να αντικαταστήσει την Quanta ως τον αποκλειστικό προμηθευτή συναρμολόγησης για το iPod Touch το 2020 και θα λάβει τουλάχιστον το 10-20% της παραγγελίας της iPad Assembly.

Ο Guo Mingji επεσήμανε στην έκθεση ότι αν και η ετήσια αποστολή του iPod Touch είναι μόνο περίπου 6-8 εκατομμύρια μονάδες, ο αποκλειστικός προμηθευτής σημαίνει ότι η Apple και η BYD Electronics θα έχουν στενότερη σχέση συνεργασίας. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που η BYD Electronics έλαβε εντολές της Apple Assembly για φορητές συσκευές.

Ο Guo Mingji αναμένει ότι η BYD Electronics θα επεκτείνει την παραγωγή των iPad iPad και θα αποκτήσει περισσότερες παραγγελίες από την Compal το 2020, αντιπροσωπεύοντας τουλάχιστον το 10-20% των συνολικών αποστολών του iPad.

Επιπλέον, εάν η BYD επιθυμεί να λάβει εντολές συναρμολόγησης iPhone, αναμένεται να πάρει μόλις 5-6 χρόνια ή περισσότερο. Εάν η μητρική πλακέτα του iPhone αλλάξει από το σχεδιασμό SMT σε SiP στο μέλλον, το όριο συναρμολόγησης θα μειωθεί, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει την πρόοδο της BYD Electronics στην απόκτηση εντολών συναρμολόγησης iPhone.

Παρόλο που η BYD σήμερα δεν κατασκευάζει περιβλήματα, μακροπρόθεσμα, η εταιρεία μπορεί τουλάχιστον να επωφεληθεί από την κάθετη ολοκλήρωση των παραγγελιών και εξαρτημάτων συναρμολόγησης. Από αυτή την άποψη, ο Guo Mingji είπε ότι οι τελευταίοι κατασκευαστές EMS της Apple αυξάνουν το ποσοστό των παραγγελιών και πιστεύουν ότι η Apple εκπαιδεύει τους νέους κατασκευαστές EMS.