Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η Apple προσλαμβάνει σχεδιαστές chip ARM για να μειώσει την εξάρτηση της Mac από την Intel

Η Apple προσλαμβάνει σχεδιαστές chip ARM για να μειώσει την εξάρτηση της Mac από την Intel

Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, η Apple προσέλαβε τους σχεδιαστές τσιπ κλειδιών της ARM για να επιτύχει τη μετάβαση των συσκευών Mac από Intel σε μάρκες Apple, μειώνοντας την εξάρτηση από τα τσιπ της Intel. Η έκθεση ανέφερε ότι η Apple θα ξεκινήσει τη μετάβαση στους επεξεργαστές ARM το 2020 και η αναλυτής της Apple, mingchikuo, πρότεινε επίσης ένα παρόμοιο μεταβατικό χρονοδιάγραμμα.

Καθώς η Apple εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για τον δικό της επεξεργαστή ARM στον Mac, η εταιρεία έχει προσλάβει έναν σχεδιαστή κλειδί από το ARM. Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Apple προσέλαβε τον Mike Filippo να συμμετάσχει στην ομάδα αρχιτεκτονικής τσιπ με βάση το Τέξας, η οποία επιβεβαιώθηκε από την ARM.

Σύμφωνα με το LinkedIn του MikeFilippo, έχει εργαστεί στο ARM για 10 χρόνια ως επικεφαλής αρχιτέκτονας CPU και αρχιτέκτονας συστήματος. Πριν από την είσοδό του στην ARM, ο Filippo εργάστηκε στην AMD και την Intel. Σύμφωνα με το προφίλ του LinkedIn, εντάχθηκε στην Apple τον Μάιο.

Το AnshelSag ανακάλυψε για πρώτη φορά τον υπάλληλο στο Twitter, αν και το προφίλ του LinkedIn του Filippo δείχνει ότι είναι ακόμα στο ARM, αλλά ο τσιπ που επιβεβαίωσε σε δήλωση στο Bloomberg ότι έφυγε από το ARM. Από την άποψη αυτή, η Apple δεν σχολίασε.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ARM που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: "Το MikeFilippo είναι ένα μακροπρόθεσμο και πολύτιμο μέλος της κοινότητας ARM." "Τον ευχαριστούμε για όλες τις προσπάθειές του και του ευχόμαστε καλές επιδόσεις στο επόμενο βήμα του."

Αναφέρεται ότι ο MikeFilippo παραιτήθηκε από τον αρχιμηχανικό ημιαγωγών του ARM νωρίτερα αυτό το έτος και πήγε στην Apple. Ο Gerard Williams ΙΙΙ εγκατέλειψε την εταιρεία εννέα χρόνια μετά την εξυπηρέτηση του ως ανώτερου διευθυντή της αρχιτεκτονικής πλατφόρμας της Apple. Έχει οδηγήσει πολλούς από τους επεξεργαστές σειράς A της Apple που χρησιμοποιούνται στο iPhone και στο iPad. .

Στο μέλλον, ο MikeFilippo θα μπορέσει να αναλάβει μερικές από τις ευθύνες που έχει αφήσει ο Ουίλιαμς, φέρνοντας τις γνώσεις του ARM στα τσιπ της σειράς Α της Apple.

Η Apple μεταφέρει τη γραμμή Mac σε επεξεργαστές ARM για να μειώσει την εξάρτησή της από την Intel. Σύμφωνα με αναφορές, τα προσαρμοσμένα τσιπ A-series της Apple για iphone και ipad έχουν αποδειχθεί πολύ ισχυρά.

Για την Apple, η πιο ουσιαστική προσέγγιση είναι η εκκίνηση ενός Mac με ένα προσαρμοσμένο τσιπ ARM ​​για πρώτη φορά σε ένα MacBook 12 ιντσών και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το δείτε.