Σπίτι > Νέα > Η Apple έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη δομή του φακού και ο πίσω φακός δεν θα προεξέχει πλέον;

Η Apple έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη δομή του φακού και ο πίσω φακός δεν θα προεξέχει πλέον;

Η νέα κάμερα iPhone της Apple φέτος βασίζεται στη συμφωνία Yuba, ακόμη και το iPhone 11 πίσω από τη διπλή κάμερα εξακολουθεί να είναι μια διάταξη μήτρας. Αν και η Apple έχει αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση της φωτογραφικής μηχανής φέτος, δεν μπορεί ακόμα να ξεφύγει από το σύνθημα των netizens. Λέγεται ότι όπως μια σόμπα αερίου υπάρχει μια ξυριστική μηχανή και, χωρίς εξαίρεση, τα μήλα που εμελίζουν για την αναζήτηση της τέχνης είναι τόσο άσχημα. Τρεις βολές στο πίσω μέρος.

Εκτός από τα τρία πλάνα, ο φακός του Wannian είναι επίσης μια καρδιακή νόσο που η σκόνη φρούτων έχει παραμείνει όλο το χρόνο. Αυτός ο αμφιλεγόμενος σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Ένα πρόσφατα δημοσιευμένο έγγραφο ευρεσιτεχνίας δηλώνει ότι η Apple αναπτύσσει δομή φακού παρόμοια με μια κάμερα SLR, η οποία αναμένεται να μειώσει το ύψος του φακού και να ενισχύσει το αποτέλεσμα απεικόνισης.
Σύμφωνα με την AppleInsider, η Apple ανέφερε μια διαφορετική δομή από τον τρέχοντα φακό κινητού τηλεφώνου στο τελευταίο αρχείο ευρεσιτεχνιών. Λόγω του περιορισμένου μεγέθους του σώματος, είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός συστημάτων φακών και κορυφών σε ένα μόνο φακό. Αυτή η νέα τεχνολογία θα κάνει το φωτοευαίσθητο στοιχείο και την πραγματική θέση κάμερας 90 μοίρες κάθετα προς τα δύο, επεκτείνοντας το πρίσμα. Η απόσταση μεταξύ των ανθρώπων αποφεύγει τον φακό να προεξέχει λόγω της στοίβαξης των στοιχείων.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υιοθετεί τρεις ή πέντε δομές φακών αντίστοιχα και μπορεί επίσης να φέρει απόσταση λήψης ισοδύναμη με περίπου 80-200mm της αντίστοιχης εστιακής απόστασης της κάμερας πλήρους πλαισίου. Η PhoneArena πιστεύει ότι αυτή η τεχνολογία αναμένεται να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα στον τηλεφακό της Apple, αποφεύγοντας παράλληλα την εμφάνιση του φακού για την επίλυση του προβλήματος της επικρίσεως της σκόνης φρούτων τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι εύκολο να κάνετε αλλαγές στη δομή του φακού. Μετά από όλα, η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων εξακολουθεί να απολαμβάνει το CMOS, το οποίο δεν πρόκειται να αναβαθμίσει το υψηλότερο CMOS pixel, για να παρέχει μεγαλύτερο άνοιγμα ή να γυαλίζει το δικό του λογισμικό εγγενούς κάμερας. Με AI σημαίνει να ομορφύνει, αν η Apple μπορεί να αλλάξει πραγματικά το υπάρχον σχέδιο δομής φακού, τότε στο μέλλον θα είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα να ανταγωνιστεί με το στρατόπεδο Android.