Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Apple Apple Dig Corner Intel 5G Engineer: Υπεύθυνος για την Αρχιτεκτονική Τσιπ

Apple Apple Dig Corner Intel 5G Engineer: Υπεύθυνος για την Αρχιτεκτονική Τσιπ



  Σύμφωνα με το βρετανικό "The Telegraph", η Apple είχε "ανασκάψει" την Intel στις αρχές του τρέχοντος έτους καλώντας έναν σημαντικό προγραμματιστή μόντεμ 5G να ενισχύσει τη δική της ομάδα.

Η έκθεση ανέφερε ένα e-mail που μόλις δημοσιεύθηκε λέγοντας ότι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Apple "σκάψιμο" Intel Umashankar Thyagarajan, ο μηχανικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη μάρκες μόντεμ. Οι πληροφορίες του Umashankar Thyagarajan του LinkedIn επιβεβαιώνουν επίσης αυτό, λέγοντας ότι επί του παρόντος είναι υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική τσιπ στην Apple.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα στελέχη της Intel, Messay Amerga και Abhay Joshi, ανέφεραν ότι η Umashankar Thyagarajan διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τσιπ μόντεμ της Intel (για το iPhone 2018).

Επιπλέον, τα δύο στελέχη επιβεβαίωσαν επίσης ότι ο Umashankar Thyagarajan είναι επίσης ο κύριος μηχανικός του έργου μόντεμ XMM8160. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το τσιπ XMM8160 είναι ένα τσιπ μόντεμ 5G που αναπτύχθηκε για το μελλοντικό iPhone.

Αλλά στη μέση αυτού του μήνα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση μιας συμφωνίας από την Apple και την Qualcomm, η Intel ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την επιχείρηση μάρκας μόντεμ smartphone 5G.

Χθες, υπήρξαν αναφορές ότι η Apple είχε εξετάσει την απόκτηση της επιχείρησης μάρκας chip smartphone της Intel, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έσπασε.

Ο Umashankar Thyagarajan βρίσκεται στην Intel για περισσότερα από επτά χρόνια και η αναχώρησή του λέγεται ότι σχετίζεται με την απογοήτευση της ανάπτυξης των 5G modem της Intel. Λίγο μετά την αποχώρηση του Umashankar Thyagarajan τον Φεβρουάριο, υπήρξαν αναφορές ότι η Intel δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει εγκαίρως την ανάπτυξη των 5G μόντεμ.