Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Οι αναλυτές λένε ότι η νέα καθυστέρηση της διαδικασίας παραγωγής της Intel θα επεκτείνει το πλεονέκτημα της TSMC

Οι αναλυτές λένε ότι η νέα καθυστέρηση της διαδικασίας παραγωγής της Intel θα επεκτείνει το πλεονέκτημα της TSMC

Η ADR της TSMC που είναι εισηγμένη στις ΗΠΑ αυξήθηκε την Παρασκευή αφού η Intel προειδοποίησε ότι η νέα διαδικασία παραγωγής τσιπ καθυστέρησε ξανά. Οι επενδυτές πιστεύουν ότι τα νέα της Intel έχουν επεκτείνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της TSMC. Επιπλέον, η Intel δήλωσε ότι μπορεί να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες σημαντικά μέρη της παραγωγής, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι η TSMC αναμένεται να αποκτήσει νέα επιχείρηση.

Ο αναλυτής της Citi Roland Shu έγραψε: "Με την καθυστέρηση της τεχνολογίας των 7 νανομέτρων, το χάσμα μεταξύ Intel και TSMC έχει διευρυνθεί." Οι ειδήσεις υπαινίχθηκαν σε «μια σημαντική αλλαγή στην τεχνολογική ηγεσία». Η βιομηχανία επεξεργασίας CPU της Intel "φαίνεται εύθραυστη." Είναι πολύ πιθανό να αναθέσουμε την παραγωγή CPU σε χυτήρια όπως το TSMC. "

Η Susquehanna Financial Group έγραψε: "Τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια, η πιθανότητα της Intel να καλύψει ή να ξεπεράσει το TSMC είναι σχεδόν μηδενική και δεν μπορεί ποτέ να καλυφθεί."

Η ADR της TSMC αυξήθηκε κατά 10,5%. Η Intel έπεσε 16%.