Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η ASML έλαβε εντολές για 23 συστήματα EUV το τρίτο τρίμηνο

Η ASML έλαβε εντολές για 23 συστήματα EUV το τρίτο τρίμηνο

Το ASML 16 κυκλοφόρησε το τρίτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση, οι καθαρές πωλήσεις της ASML το τρίτο τρίμηνο του 2019 ήταν 3 δισ. Ευρώ, το καθαρό εισόδημα ήταν 627 εκατ. Ευρώ και το μικτό περιθώριο ήταν 43,7%.

Εκτιμάται ότι οι καθαρές πωλήσεις στο τέταρτο τρίμηνο του 2019 θα μειωθούν σε περίπου 3,9 δισ. Ευρώ, αυξημένες κατά 30% από το τρίτο τρίμηνο και το περιθώριο μικτού κέρδους είναι περίπου 48% έως 49%.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ASML Peter Wennink δήλωσε ότι οι πωλήσεις και το μικτό περιθώριο της ASML κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019 ήταν σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα. Και εξαιτίας της τεχνολογίας και των εφαρμογών της τερματικής αγοράς, όπως η 5G και η τεχνητή νοημοσύνη, απαιτούνται προηγμένα τσιπ επεξεργασίας. Ως εκ τούτου, πριν από το τέλος του έτους, η ζήτηση για λογικούς πελάτες chip αναμένεται να συνεχίσει να είναι ισχυρή.

Όσον αφορά το EUV, η ASML δείχνει ότι οι πελάτες έχουν σημειώσει σταθερή πρόοδο. Το τρίτο τρίμηνο του 2019, εκτός από την ολοκλήρωση επτά αποστολών συστήματος EUV, τρεις από τις οποίες είναι NXE: 3400C, έλαβε επίσης αυτή την περίοδο παραγγελίες για 23 συστήματα EUV, όχι μόνο κατέγραψε το υψηλότερο ποσό εντολής ASML ενιαία σεζόν, αλλά επίσης Επιβεβαιώνεται ότι και οι πελάτες τσιπ λογικής και μνήμης εισάγουν ενεργά το σύστημα EUV στη μαζική παραγωγή.

Συνοπτικά, ο συνολικός στόχος εσόδων της ASML για το 2019 παραμένει αμετάβλητος και το 2019 εξακολουθεί να είναι έτος ανάπτυξης για την ASML.

Όσον αφορά τις συνθήκες λειτουργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2019, η ASML εκτιμά τις καθαρές πωλήσεις ύψους 3,9 δισ. Ευρώ και τα μικτά περιθώρια κέρδους από 48% έως 49%. Το κόστος έρευνας και ανάπτυξης είναι περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα διοικητικά έξοδα (ΓΔ & ΠΣ) ανέρχονται σε περίπου 135 εκατομμύρια ευρώ.