Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > CEO της ARM: Η εταιρεία εξακολουθεί να σχεδιάζει να επανεκτεθεί πριν από το 2023

CEO της ARM: Η εταιρεία εξακολουθεί να σχεδιάζει να επανεκτεθεί πριν από το 2023

Σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο Simon Higgs, Διευθύνων Σύμβουλος της ARM, μια εταιρεία σχεδιασμού chip στο πλαίσιο του Softbank Group, δήλωσε πρόσφατα ότι εξακολουθούν να σχεδιάζουν την επανεκλογή τους μέχρι το 2023.

Ο Simon Higgs βρέθηκε σε συνάντηση στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθούν να σχεδιάζουν να επανεξετάσουν το 2023.

Στη συνάντηση, ο Simon Higgs δήλωσε ότι πριν από την επανεκχώρηση, εξακολουθούν να έχουν πολλά να κάνουν, αλλά ο στόχος της επανεξέτασης μέχρι το 2018 πριν ο CEO της Sunbank, Sun Zhengyi, παραμείνει αμετάβλητος.

Η ARM είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρία σχεδιασμού chip που έχει την έδρα της στο Cambridge, την Αγγλία, την Apple και άλλες μάρκες των εταιρειών, χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική ARM. Ο όμιλος Softbank, με επικεφαλής τον Sun Zhengyi, δαπάνησε 32 δισεκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την ARM το 2016. Η ARM είναι πλέον θυγατρική του Softbank Group.

Το 2018, ο διευθύνων σύμβουλος της Softbank Sun Zhengyi είπε ότι σχεδιάζουν να αφήσουν το ARM να κυκλοφορήσει ξανά σε περίπου 5 χρόνια. Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Sun Zhengyi επανέλαβε για άλλη μια φορά τον στόχο της επαναδιαπραγμάτευσης του ARM5 κατά το έτος.