Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η κάρτα γραφικών AMD Navi αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο: αρχιτεκτονική 7nm, μη GCN

Η κάρτα γραφικών AMD Navi αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο: αρχιτεκτονική 7nm, μη GCN

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσαν οι διοργανωτές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AMD, Su Zifeng, θα δώσει μια κεντρική ομιλία στο Taipei Computer Show που άνοιξε στις 27 Μαΐου, παρουσιάζοντας τρεις μεγάλες σειρές προϊόντων 7nm, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης γενιάς EPYC και της τρίτης γενιάς Ryzen.And γραφικά Navi. Η κύρια πληροφορία των δύο μεγάλων προϊόντων CPU που έχουμε ήδη γνωρίσει, είναι μόνο το προϊόν Navi της GPU είναι μυστήριο. Ωστόσο, το λογισμικό δοκιμών υλικού έχει αρχίσει να παρέχει έγκαιρη υποστήριξη, HWINFO είναι ένα από αυτά.

Στο HWINFO v6.04, που ενημερώθηκε στις 3 Απριλίου, ανακοινώθηκε ότι τα προϊόντα AMD Navi ήταν προκαθορισμένα.


Λοιπόν, για το Navi, υπάρχουν περισσότερες φήμες, το ένα βασίζεται στην αρχιτεκτονική του GCN και το πρώτο είναι προϊόν που δεν ανήκει στο GCN. Μετά από όλα, είναι ο ανεξάρτητος αρχιτέκτονας της AMD και ο αρχιτέκτονας του Raja Koduri. .

Σύμφωνα με πρόσφατη πηγή, ο πρώτος πυρήνας του Navi είναι οι μονάδες Navi 12, 40 CU, οι οποίες μπορεί να αντιστοιχούν σε 2560 επεξεργαστές συνεχούς ροής, που είναι η αναβάθμιση ευθυγράμμισης RX 480. Το αντικείμενο PK έχει το χαμηλότερο GTX 1660 Ti και το υψηλότερο RTX 2070.

Επιπλέον, η AMD ενδέχεται να εξακολουθεί να αναπτύσσει τον κεντρικό πυρήνα Navi 10.