Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Απεικόνιση κάρτας γραφικών AMD 7nm: έξοχη απόδοση GTX 1650

Απεικόνιση κάρτας γραφικών AMD 7nm: έξοχη απόδοση GTX 1650

Σύμφωνα με την WCCFTECH, η GPU Navi14 της AMD εμφανίστηκε στο Compubench, το οποίο θα αντικαταστήσει την γραμμή παραγωγής Polaris που βασίζεται στην αρχιτεκτονική RDN 7nm.

Σύμφωνα με αναφορές, το εκτεθειμένο Navi14GPU είναι μια κάρτα γραφικών RadeonRX entry-level με 24 CUs και μέχρι 1536 stream επεξεργαστές. Το κωδικό του είναι το GFX1012, το οποίο είναι το εσωτερικό όνομα της GPU Navi14. Το αναγνωριστικό συσκευής είναι "AMD7340: CF". Οι προηγούμενες αναφορές ανέφεραν ότι θα έχουν εκδόσεις μνήμης 8GB και 4GB.

Σύμφωνα με τη βαθμολογία έκθεσης, το Navi14GPU είναι ελαφρώς καλύτερο από το Radeonrx570 με βάση το Polaris 20 και είναι επίσης ανώτερο από το GeForce GTX1650 της NVIDIA, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από το GTX1660.

Ο Phoronix ανέφερε επίσης ότι η AMD θα υποστηρίξει το Navi14 στην επερχόμενη στοίβα οδηγών Mesa19.2 του συστήματος Linux και αναμένεται ότι αυτό το νέο προϊόν θα κυκλοφορήσει σύντομα.