Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > AMD 7nm κάρτα γραφικών Nvai έχει καθυστερήσει: σε βλέπω τον Οκτώβριο

AMD 7nm κάρτα γραφικών Nvai έχει καθυστερήσει: σε βλέπω τον Οκτώβριο

  Η διαδικασία των 7nm είναι αναμφισβήτητα η βασική λέξη της AMD φέτος. Η δεύτερη γενιά EPYC Xiaolong και η τρίτη γενιά επεξεργαστή Ryzen Ruilong θα μπουν στην εποχή των 7nm. Η κάρτα γραφικών Radeon VII που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι η πρώτη κάρτα παιχνιδιού 7nm στον κόσμο, με βάση τη βελτιωμένη έκδοση. Η αρχιτεκτονική Vega 20 βελτιώνει την απόδοση του παιχνιδιού κατά 20-25% σε σύγκριση με το RX Vega 64.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AMD Su Zifeng έχει επανειλημμένα επιβεβαιώσει ότι φέτος θα ξεκινήσει μια διαδικασία 7nm, νέα κάρτα γραφικών Navi.

Το Navi βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο γραφικό χάρτη της AMD, που προορίζεται να αντικαταστήσει την Vega, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και την ενεργειακή απόδοση. Σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, το Navi θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια των εκθέσεων E3 και Computex στα μέσα του τρέχοντος έτους, αλλά ξαφνικά υπήρξε μια αλλαγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι κάρτες γραφικών Navi αναβλήθηκαν για τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, το οποίο μεταφέρεται στο τέταρτο τρίμηνο.



Ο συγκεκριμένος λόγος είναι άγνωστος, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να γυαλιστεί; Ή χωρητικότητα TSMC 7nm διαδικασία είναι πολύ σφιχτό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί Apple, Qualcomm, Huawei και πολλοί άλλοι μεγάλοι πελάτες και η AMD Xiaolong, Ruilong, δεν μπορεί να δώσει Navi χώρο;

Επιπλέον, η ακριβής τοποθέτηση του Navi ήταν πάντα ένα μυστήριο.

Ο οδικός χάρτης της AMD ανέκαθεν υπαινίχθηκε ότι είναι ο διάδοχος του Vega, αλλά υπάρχουν επίσης ισχυρισμοί ότι πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του mainstream Polaris και υπάρχει η άποψη ότι η AMD θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μια έκδοση στο mid-end και τότε μια έκδοση high-end, αλλά από την τρέχουσα κατάσταση, Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να βασίζεται στη μακροοικονομική αρχιτεκτονική του GCN, οπότε ακόμα και αν υπάρχει ευλογία 7nm, είναι δύσκολο να κάνουμε ένα ποιοτικό άλμα. Αν θέλετε πραγματικά να αντισταθείτε NVIDIA, θα πρέπει να περιμένετε.