Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > Η ζήτηση ραντάρ 77 GHz αυξάνεται, η Infineon ανακοινώνει την επέκταση του ερευνητικού κέντρου

Η ζήτηση ραντάρ 77 GHz αυξάνεται, η Infineon ανακοινώνει την επέκταση του ερευνητικού κέντρου



  Απαντώντας σε αυτή τη ζήτηση της αγοράς, η Infineon ανακοίνωσε την επέκταση του κέντρου R & D στο Λιντς, στην Αυστρία, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για αυτοκινούμενα ραντάρ ώθησης με χιλιοστόμετρα. Η σημερινή κύρια δραστηριότητα του κέντρου είναι η ανάπτυξη ραδιοεντοπιστών 77GHz για αυτοκίνητα, καθώς και εφαρμογές υψηλής συχνότητας (όπως κινητά τηλέφωνα, πλοήγηση). σήμερα υπάρχουν 180 υπάλληλοι στο κέντρο και αναμένεται ότι μετά την επέκταση του κέντρου R & D το 2020 θα φιλοξενήσει 400 υπαλλήλους. Με άλλα λόγια, θα προστεθούν 220 νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Peter Schiefer, πρόεδρος της Infineon Automotive, δήλωσε ότι η εταιρεία διαμορφώνει το μέλλον των κινητών επικοινωνιών και το κέντρο R & D στο Linz θα συνεχίσει να αναπτύσσει λύσεις για μελλοντικές αγορές όπως smartphones, προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και δισκία. Και ο εξοπλισμός πλοήγησης κλπ. Είναι όλα ισχυρά κινητικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στη συνεχή ανάπτυξη της Infineon στο μέλλον και οι λύσεις των ημιαγωγών για τα προϊόντα αυτά αναπτύσσονται ως επί το πλείστον στο κέντρο R & D της Linz (και σε άλλα μέρη).

Η διευθύντρια της Infineon Sabine Herlitschka επεσήμανε επίσης ότι το κέντρο R & D της εταιρείας στο Linz συνεχίζει να επικεντρώνεται στη μελλοντική ανάπτυξη τεχνολογίας υψηλής συχνότητας και στην επέκταση της εμπειρογνωμοσύνης, ενώ τα τοπικά ιδρύματα εκπαίδευσης και έρευνας παρέχουν επίσης ισχυρή τεχνογνωσία για την επίτευξη περισσότερων συνεργασιών. Μεγαλύτερη καινοτομία και έρευνα και ανάπτυξη.

Αναφέρεται ότι η Infineon έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια τσιπ ραντάρ για αυτοκίνητα 77GHz και το 2009 εισήγαγε ραντάρ 77GHz χρησιμοποιώντας τεχνολογία πυριτίου-γερμάνιου, το οποίο χρησιμοποιείται για την προειδοποίηση απόστασης και τα συστήματα αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Σύμφωνα με την Infineon, με βάση την πώληση 100 εκατομμυρίων ραντάρ αυτοκινήτου 77GHz, η εταιρεία διαθέτει σήμερα ένα συγκεκριμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά και η Infineon θα αναπτύξει στο μέλλον τεχνολογία ραντάρ για αυτοκίνητα, οδηγώντας τους αισθητήρες ραντάρ σε στάνταρ εξοπλισμό για κάθε νέο αυτοκίνητο, προωθώντας την ανάπτυξη της αυτόνομης οδήγησης. .