Γεια σου επισκέπτης

Συνδεθείτε / Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Ελλάδα
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:Info@Y-IC.com
Σπίτι > Νέα > 165 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Toshiba εξαγόρασε την επιχείρηση Lite-On SSD της Ταϊβάν

165 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, η Toshiba εξαγόρασε την επιχείρηση Lite-On SSD της Ταϊβάν

Στις 30 Αυγούστου, η Taiwan Lite-On Technology ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έχει μεταβιβάσει στην εταιρεία, μέσω της επιχειρησιακής μονάδας Solid State Storage (SSD), στην JS Storage Technology Co., Ltd. (αναφερόμενη ως Jianxing Company) μεταφέρετε τη μονάδα αποθήκευσης στερεάς κατάστασης στην Toshiba.

Η αντιπαροχή για τη συναλλαγή αυτή είναι προσωρινά καθορισμένη στα 165 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Οι τελωνειακές προσαρμογές και οι κανονιστικές εγκρίσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική.

Ο κ. Chen Guangzhong, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lite-On Group, δήλωσε ότι ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης για αποθήκευση δεδομένων στην παγκόσμια αγορά, η κάθετη ολοκλήρωση των επιχειρήσεων αποθήκευσης σε στερεά κατάσταση μέσω αυτής της συναλλαγής όχι μόνο θα εμπλουτίσει την ανάντη και κατάντη πόρους του κλάδου, αλλά και να αυξήσει γρήγορα την κλίμακα των επιχειρήσεων για την επίτευξη στερεάς κατάστασης αποθήκευσης. Η καριέρα και η win-win της Toshiba.

Η Chiba σχεδιάζει να αυξήσει τις αποστολές φλας NAND επεκτείνοντας τα κανάλια πωλήσεών της. Εννοείται ότι μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Toshiba δεν μπορεί μόνο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Lite-On της Ταϊβάν και τους κατασκευαστές PC όπως η Dell και η Hewlett-Packard, αλλά και να ενισχύσει το σχεδιασμό και την παραγωγή του SSD του κέντρου δεδομένων μέσω της τεχνολογίας Taiwan Lite-On Technology . Επιπλέον, η Toshiba, η οποία έχει προγραμματιστεί να μετονομαστεί στην Kioxia τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της με τη χρήση νέων ονομάτων στα SSD των ξεχωριστών πελατών.

Ο Nobuo Hayasaka, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toshiba Storage Holdings, δήλωσε ότι η εξαγορά θα της επιτρέψει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ssd σε Η / Υ και κέντρα δεδομένων λόγω της αυξημένης χρήσης των υπηρεσιών cloud.

Η Ταϊβάν Lite-On Technology είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών που ιδρύθηκε το 1975. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν τα οπτοηλεκτρονικά προϊόντα, την τεχνολογία των πληροφοριών και τον εξοπλισμό αποθήκευσης. Επιπλέον, η Taiwan Lite-On Technology είναι ο ιδιοκτήτης της μάρκας Plextor της SSD, η οποία είναι γνωστή για τα προϊόντα χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης. Ο προκάτοχος της Επιχειρησιακής μονάδας αποθήκευσης τεχνολογίας Lite-On της Ταϊβάν είναι η ιαπωνική εταιρεία Plextor.