Σπίτι > Νέα > 10 φορές ετήσια αύξηση! Οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphone 5G θα φτάσουν τα 199 εκατομμύρια φέτος

10 φορές ετήσια αύξηση! Οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphone 5G θα φτάσουν τα 199 εκατομμύρια φέτος

Με την επιτάχυνση της εμπορικής διαδικασίας 5G, μεγάλες μάρκες κινητών τηλεφώνων έχουν ξεκινήσει 5G κινητά τηλέφωνα, έτσι οι πωλήσεις smartphone 5G αναμένεται να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της στρατηγικής Analytics της εταιρείας έρευνας αγοράς, το 2020, οι παγκόσμιες αποστολές smartphones 5G αναμένεται να ανέλθουν σε 199 εκατομμύρια μονάδες, αλλά η νέα επιδημία πνευμονίας κορωνών ενδέχεται να προκαλέσει οικονομική επιβράδυνση και οι πωλήσεις ενδέχεται να διαταραχθούν αυτό το έτος.

Η τελευταία έκθεση έρευνας που κυκλοφόρησε από τη στρατηγική Analytics στις 20 η σημείωσε ότι οι παγκόσμιες αποστολές smartphones 5G θα φθάσουν τα 199 εκατομμύρια μονάδες το 2020, αύξηση πάνω από 10 φορές σε σύγκριση με 19 εκατομμύρια μονάδες το 2019, καθιστώντας έτσι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παγκόσμιο smartphone βιομηχανία φέτος τομέα. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία προβλέπει ότι το ποσοστό διείσδυσης των κινητών τηλεφώνων 5G θα αυξηθεί σημαντικά από 1% το 2019 σε 15% το 2020.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανάλυση της στρατηγικής Analytics, στην παρούσα κατάσταση, η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και η Γερμανία είναι οι πέντε κορυφαίες αγορές smartphone 5G παγκοσμίως και αναμένεται ότι φέτος θα αντιπροσωπεύει το 90% παγκόσμιες πωλήσεις smartphone 5G. Όσο για τις άλλες σημαντικές αγορές smartphone, όπως η Ινδία και η Ινδονησία, η ανάπτυξη του 5G είναι σημαντικά πίσω και είναι απίθανο το 5G να κυκλοφορήσει στο επόμενο έτος.

Ταυτόχρονα, η Strategy Analytics πιστεύει ότι, λόγω της συνεχιζόμενης σοβαρής επιδημίας και των συνδυασμένων επιπτώσεων της οικονομικής επιβράδυνσης, θα μειώσει τη συνολική ζήτηση για smartphones 5G, σε ανταπόκριση του πρόσφατου αντίκτυπου της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών στην παγκόσμια βιομηχανία 5G Αυτή την χρονιά. Η έκθεση προβλέπει ότι η ανάπτυξη της βιομηχανίας 5G το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη, αλλά εάν η επιδημία είναι υπό έλεγχο, αναμένεται ισχυρή ανάκαμψη το δεύτερο εξάμηνο του έτους.