Σπίτι > Κατασκευαστές > LAPIS Semiconductor
LAPIS Semiconductor

LAPIS Semiconductor

Request quote from

Εισαγωγή μάρκας

- Η ROHM ιδρύθηκε στο Κιότο της Ιαπωνίας το 1958. Η ROHM σχεδιάζει και κατασκευάζει ημιαγωγούς, ολοκληρωμένα κυκλώματα και άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αυτά τα στοιχεία βρίσκουν ένα σπίτι στη δυναμική και συνεχώς αυξανόμενη αγορά ασύρματων, υπολογιστών, αυτοκινήτων και καταναλωτικών ηλεκτρονικών. Ορισμένοι από τους πιο καινοτόμους εξοπλισμούς και συσκευές χρησιμοποιούν τα προϊόντα ROHM.
Η παρουσία της ROHM στην αγορά της Βόρειας Αμερικής συνεχίζει να επεκτείνεται με ένα διοικητικό κέντρο στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ένα κέντρο σχεδιασμού στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ένα κέντρο QA στο Novi, Michigan, ένα γραφείο πωλήσεων στην Guadalajara του Μεξικού και ένα δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει την εμπορία, τις πωλήσεις και την τεχνική υποστήριξη για τους πελάτες της Βόρειας και Νότιας Αμερικής από τον Καναδά στη Βραζιλία. Εκτός από τις δυνάμεις άμεσης πώλησης, η ROHM απολαμβάνει τη συνεργασία διαφόρων οργανώσεων αντιπροσωπευτικών πωλήσεων και κορυφαίων διανομέων ηλεκτρονικών.
Για περισσότερο από σαράντα χρόνια, η ROHM έχει μείνει επικεντρωμένη στη θεμελιώδη φιλοσοφία της προσαρμογής. Η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με τους κατασκευαστές εξοπλισμού για την ανάπτυξη εξοπλισμού επόμενης γενιάς και τη χρήση της τεχνολογίας που αποκτήθηκε μέσω αυτών των προσπαθειών για να προτείνει λύσεις συστημάτων στους πελάτες της και να τους παρέχει συνεχώς υψηλές προστιθέμενες αξίες.
Η πλειοψηφία του εξοπλισμού παραγωγής της ROHM έχει αναπτυχθεί εσωτερικά. Αυτό έδωσε στη ROHM τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Η έκταση των προϊόντων ROHM είναι αποτέλεσμα καινοτομιών και ικανότητας προσαρμογής στις απαιτήσεις της αγοράς. Οι κατασκευαστές OEM αυτοκινήτων, τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και καταναλωτών είναι μεταξύ των κορυφαίων τελικών χρηστών των προϊόντων ROHM.

Κατηγορία προϊόντων

Integrated Circuits (ICs)(6,897 products)

Circuit Protection(95 products)

RF/IF and RFID(28 products)

Resistors(15,847 products)

Capacitors(375 products)

Isolators(12 products)

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)(2 products)

Optical Inspection Equipment(5 products)

Kits(17 products)

Σχετικά προϊόντα